Lejebolig Gentofte

Det kan være svært at finde en god bolig i København, som man føler sig hjemme i, inden for den rette prisklasse. City Apartment har gjort det så nemt som muligt ved at tilbyde lejligheder i Gentofte og resten af Københavnsområdet i alle prisklasser. Find din lejebolig i Gentofte hos os.

Lej en lejebolig i Gentofte gennem City Apartment

City Apartment har hjulpet vores kunder med at finde deres nye hjem i mere end 40 år. Vi tilbyder lejeboliger i hele Københavnsområdet og har selv hovedkontor på Frederiksberg. Fordelene ved at leje en lejlighed i Gentofte gennem City Apartment er:

  • Vi tilbyder ubegrænset leje – dog er der 3 måneders opsigelse af lejeboligen
  • Du er ikke låst af en lejekontrakt
  • Vi tilbyder både møbleret og umøbleret lejeboliger

Vi ved hvor vigtigt det er at have et rart hjem, som man føler sig tryg og tilpas i, og derfor sørger vi for at vores udlejningsboliger er i højeste kvalitet, hvor sikkerheden er i orden. Der er bl.a. et sikkert låsesystem i de enkelte lejeboliger. Vi tilbyder forskellige typer lejligheder, så vi er sikre på, at der er en lejebolig i Gentofte til alle. Om du er alene, et par eller en familie, så finder du med garanti en lejelejlighed i Gentofte, som du kan kalde dit nye hjem.

Når du vælger en lejebolig i Gentofte gennem os, hjælper vi dig hele vejen indtil udflytningsdagen. Desuden sørger vi for at gøre processen så let og hurtig som mulig. Dette gælder også hvis du falder for en lejebolig i København igennem os.

Lejebolig i Gentofte - byen der er kendt for at være en af de mest velhavende

Gentofte bydel er en del af Storkøbenhavn. Med sine 74.217 indbyggere, er kommunen en af de mest velhavende i Danmark.
Det er en bydel der byder på lidt af hvert, heriblandt:

  • Grønne områder (Gentofte sø og Bernstorffsparken)
  • Kort afstand til København og Lyngby
  • Waterfront shopping
  • Gode spisemuligheder

Gentofte er en attraktiv bydel for familier, netop fordi den er fyldt med flotte boliger, grønne områder, gode restauranter såsom Restaurant Jordnær, og ligger tæt på Lyngby og København centrum. Der er rig mulighed for shopping, en masse hyggelige cafeer og et skønt byliv for de unge.

Vi ved hvor svært det er at beslutte, hvor i landet man skal bo henne, hvis man ikke kender områderne i forvejen. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget du er i tvivl om. Du kan også selv besøge en af byens cafeer og tage en gåtur i Bernstorffsparken med en varm kop kaffe i hånden, så du får mærket atmosfæren i byen, og kan finde ud af hvilket kvarter du ønsker din lejebolig i Gentofte skal være, inden du begynder at lede efter boligen.

Find dit nye hjem i en lejebolig i Gentofte

Find din lejebolig i Gentofte og blev en gentofteborger med hjælp fra City Apartment.

Hvis du har set en lejebolig på vores side, du synes er interessant, kan du booke en fremvisning af den. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dem.

Syntes du ikke der var en lejlighed, der ramte plet på dine krav og ønsker til dit nye hjem, anbefaler vi, at du løbende holder øje med vores side, da vi hele tiden får nye lejligheder ind. Vi er sikre på, at du nok skal finde den perfekte bolig hos os.

Vi anbefaler også at du følger vores Instagram profil, her deler vi når vi får nye lejligheder til rådighed.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde dit nye hjem.