Lejebolig Østerbro

Leder du efter lejebolig på Østerbro ? Her på siden kan du se alle vores ledige lejligheder i den skønne københavnske bydel Østerbro. Vi tilbyder både møblerede og umøblerede lejeboliger med ubegrænset leje. Når du lejer din nye Østerbro-lejebolig hos City Apartment, så er du altid garanteret meget høj service og sikkerhed. Husk også at se alle vores flotte lejligheder i København. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp i forbindelse med vores lejeboliger, så er du meget velkommen til at kontakte os for vejledning.

Reserveret

Post nr: 2100

Ledig fra01/01/2021

Meget pæn møbleret 3 værelses lejlighed.

103 m²

-

16700 DKK / per. month

Reserveret

Post nr: 2100

Ledig fra01/01/2022

Nyrenoveret 3 værelses lejlighed med altan og elevator.

112 m²

-

18200 DKK / per. month

Lejebolig Østerbro - dit nye hjem

Hos City Apartment finder du ledige leje lejligheder på Østerbro, hvor du kan føle dig hjemme. Alle vores lejeboliger i København er omfattet af vores eminente service og sikkerhed, så du og din familie kan føle jer sikre, så snart I ankommer til jeres nye hjem. Samtlige lejligheder du finder hos City Apartment har sikre låsesystemer og vores servicepersonale står for rutinemæssige besøg i alle ejendomme, for at sikre, at de lever op til vores høje standarder og krav.

Når du vælger en af vores lejligheder til leje på Østerbro, kan du være sikker på, at bo i et område, der har alt inden for rækkevidde! Der er gode transportmuligheder til og fra Østerbro, hvor du både kan gøre brug af bus, tog og metro, der alle samles i knudepunkterne og gør det let at komme fra A til B. Du kan selvfølgelig også tage cyklen, da København er en af verdens mest cykelvenlige byer. Området byder også på flere skoler og institutioner samt flere grønne områder, hvor du kan slappe af, dyrke motion eller blot få et tiltrængt pusterum i skønne omgivelser. Alle vores tilgængelige lejligheder til leje på Østerbro ligger i smørhullet mellem både:

  • Søerne
  • Fælledparken
  • Kastellet
  • Nordhavn
  • Ryvangens Naturpark

Du kan desuden nyde godt af de mange caféer, restauranter og shoppingmuligheder på Østerbro, hvor du kan finde alt mellem populære bagerier, Michelin restauranten Geranium, de hyggelige pizzasteder, sunde frokost muligheder og både tøj- og interiør butikker, små håndværksbutikker og meget, meget mere.

Østerbro er en hyggelig og fredelig del af København, hvor ro er i højsædet. Du finder en bred vifte af aldersgrupper og området er yderst børnevenligt og derfor ses der også mange børnefamilier i bybilledet. 

Umøblerede og møblerede lejligheder til leje på Østerbro

Når du vælger City Apartment som udbyder af din lejebolig på Østerbro, har du mulighed for at vælge mellem møblerede og umøblerede lejligheder. På denne måde, kan du selv bestemme om du selv har lyst til at indrette dit nye hjem eller om du har brug for at føle dig hjemme allerede fra første dag.

Nogle mennesker elsker at indrette, dekorere og style deres hjem, så det passer 100% til deres stil og personlighed. Det tager tid og kræfter, men er ofte også en rigtig sjov og spændende proces.

En møbleret lejebolig på Østerbro kan være en stor hjælp og en kæmpe fordel i flere tilfælde. Det kan fx være at du har brug for “et hjem væk fra hjem”, hvis du arbejder i Københavnsområdet, men bor i Jylland og derfor har flere timers kørsel til og fra arbejde. Det kan også være, at du har brug for et rart og trygt sted at bo, mens du finder din og din families drømmehus, men allerede har solgt den gamle lejlighed og får jeres ting opmagasineret. Eller ganske enkelt pga renovering af dit nuværende hjem.

Uanset hvad grunden er, så er du sikker på, at du kan føle dig hjemme i en af City Apartments møblerede leje lejligheder på Østerbro.

Ubegrænset leje lejlighed Østerbro

Mange københavnske lejemål har begrænset leje, men når du vælger en af vores lejligheder til leje på Østerbro, er det slut med at flytte hvert halve år!

Hos City Apartment er du altid sikret en lejekontrakt på minimum et år, men du har også mulighed for en ubegrænset lejeperiode, så du kan føle dig ordentlig hjemme og tryg, uden at skulle bekymre dig om at skulle flytte igen.

Alle vores lejemål har en opsigelsesperiode på 3 måneder, så hvis du kun ønsker en et-årig lejeperiode, kan du let opsige kontrakten efter 9 måneder, så det i alt bliver et år.