Lejebolig Østerbro

Leder du efter lejebolig på Østerbro ? Her på siden kan du se alle vores ledige lejligheder i den skønne københavnske bydel Østerbro. Vi tilbyder både møblerede og umøblerede lejeboliger med ubegrænset leje. Når du lejer din nye Østerbro-lejebolig hos City Apartment, så er du altid garanteret meget høj service og sikkerhed. Husk også at se alle vores flotte lejligheder i København. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp i forbindelse med vores lejeboliger, så er du meget velkommen til at kontakte os for vejledning.

Ingen resultater fundet !

Lejebolig Østerbro - dit nye hjem

Hos City Apartment finder du ledige leje lejligheder på Østerbro, hvor du kan føle dig hjemme. Alle vores lejeboliger i København er omfattet af vores eminente service og sikkerhed, så du og din familie kan føle jer sikre, så snart I ankommer til jeres nye hjem. Samtlige lejligheder du finder hos City Apartment har sikre låsesystemer og vores servicepersonale står for rutinemæssige besøg i alle ejendomme, for at sikre, at de lever op til vores høje standarder og krav.

Når du vælger en af vores lejligheder til leje på Østerbro, kan du være sikker på, at bo i et område, der har alt inden for rækkevidde! Der er gode transportmuligheder til og fra Østerbro, hvor du både kan gøre brug af bus, tog og metro, der alle samles i knudepunkterne og gør det let at komme fra A til B. Du kan selvfølgelig også tage cyklen, da København er en af verdens mest cykelvenlige byer. Området byder også på flere skoler og institutioner samt flere grønne områder, hvor du kan slappe af, dyrke motion eller blot få et tiltrængt pusterum i skønne omgivelser. Alle vores tilgængelige lejligheder til leje på Østerbro ligger i smørhullet mellem både:

 • Søerne
 • Fælledparken
 • Kastellet
 • Nordhavn
 • Ryvangens Naturpark

Du kan desuden nyde godt af de mange caféer, restauranter og shoppingmuligheder på Østerbro, hvor du kan finde alt mellem populære bagerier, Michelin restauranten Geranium, de hyggelige pizzasteder, sunde frokost muligheder og både tøj- og interiør butikker, små håndværksbutikker og meget, meget mere.

Østerbro er en hyggelig og fredelig del af København, hvor ro er i højsædet. Du finder en bred vifte af aldersgrupper og området er yderst børnevenligt og derfor ses der også mange børnefamilier i bybilledet.

Umøblerede og møblerede lejligheder til leje på Østerbro

Når du vælger City Apartment som udbyder af din lejebolig på Østerbro, har du mulighed for at vælge mellem møblerede og umøblerede lejligheder. På denne måde, kan du selv bestemme om du selv har lyst til at indrette dit nye hjem eller om du har brug for at føle dig hjemme allerede fra første dag.

Nogle mennesker elsker at indrette, dekorere og style deres hjem, så det passer 100% til deres stil og personlighed. Det tager tid og kræfter, men er ofte også en rigtig sjov og spændende proces.

En møbleret lejebolig på Østerbro kan være en stor hjælp og en kæmpe fordel i flere tilfælde. Det kan fx være at du har brug for “et hjem væk fra hjem”, hvis du arbejder i Københavnsområdet, men bor i Jylland og derfor har flere timers kørsel til og fra arbejde. Det kan også være, at du har brug for et rart og trygt sted at bo, mens du finder din og din families drømmehus, men allerede har solgt den gamle lejlighed og får jeres ting opmagasineret. Eller ganske enkelt pga renovering af dit nuværende hjem.

Uanset hvad grunden er, så er du sikker på, at du kan føle dig hjemme i en af City Apartments skønne møblerede leje lejligheder på Østerbro.

Ubegrænset leje lejlighed Østerbro

Mange københavnske lejemål har begrænset leje, men når du vælger en af vores lejligheder til leje på Østerbro, er det slut med at flytte hvert halve år!

Hos City Apartment er du altid sikret en lejekontrakt med en ubegrænset lejeperiode, så du kan føle dig ordentlig hjemme og tryg, uden at skulle bekymre dig om at skulle flytte igen.
Alle vores lejemål har en opsigelsesperiode på 3 måneder.

Bo på skønne Østerbro

Østerbro er en skøn bydel i København, der emmer af grønne områder, luft og byliv på én og samme tid. Du får det hele inden for rækkevidde, hvor du kan nyde godt af et skønt udvalg af caféer og gourmet bagerier, lækre restauranter, gode transportmuligheder, grønne områder, shoppingmuligheder og kulturliv.

Det er en børnevenlig bydel, hvor der er plads til ro, kvalitetstid og leg, så du kan med fordel vælge at bo på Østerbro i en af vores hjemlige lejeboliger i området, hvis du og din familie har børn eller går med tanken om at få det. Du skal dog ikke føle dig afskrækket af at bo på Østerbro selvom du ikke har børn eller er single, da den demografiske fordeling er forholdsvis lige mellem singler, par og børnefamilier.
Mange kalder Østerbro for et paradis for børnefamilier, netop fordi at alt er inden for rækkevidde, mens det samtidigt er et meget sikkert område at bo i. Der er mange grønne områder i nærheden, hvor der er mulighed for masser af leg og boldspil, uden at være til gene for andre mennesker. Der findes samtidig også flere legepladser i hele bydelen, hvor børnene kan forbrænde lidt energi og bruge deres fantasi.

Når du bor i en City Apartment lejebolig på Østerbro bor du i kort afstand fra grønne områder, som fx Fælledparken, der er placeret i hjertet af Østerbro.
I Fælledparken kan du slappe af og nyde den friske luft, mens du får en kop kaffe to go eller slapper af i solen. Du kan også med fordel bruge parken som del af din aktive fritid, hvor du både kan løbe, spille fodbold og meget mere.
Hvis dagen står i familiens tegn, kan I med fordel pakke picnickurven og bagefter besøge en af de mange legepladser, som Fælledparken har at byde på.

Hvis du vil bo på Østerbro, så tag et kig her på siden med vores ledige lejligheder. Skulle alle være udlejet i øjeblikket, kan du med fordel skrive dig op på ventelisten til en lejebolig på Østerbro, så sørger vi for at du får besked så snart der bliver et nyt hjem ledigt.

Institutioner og skoler på Østerbro

Der findes mange gode skoler og institutioner på Østerbro og de er alle placeret i hele bydelen, således at der er rig mulighed for at bo tæt på skolen eller institutionen og at der ikke er for langt for børnene. Du kan altså med fordel vælge at bo i en af lejebolig på Østerbro fra City Apartment, hvis du har barn eller børn i enten institutions- eller skolealderen.

Blandt skoler på Østerbro er det muligt at finde både folkeskoler og privatskoler. Det er ligeledes også muligt at finde en international skole på Østerbro, hvis dit barn har brug for at blive undervist på et andet sprog, eksempelvis engelsk. Blandt de internationale skoler på Østerbro, kan der bl.a. nævnes Bjørn’s International School, Copenhagen International School og Institut Sankt Joseph.
Hvis du søger en privatskole på Østerbro, kan du eksempelvis tage et kig på Øbro Fri Skole, Østerbro Lilleskole, Bordings Friskole, Krebs’ Skole og Carolineskolen.

Hvis du bor i en af vores lejeboliger på Østerbro, har du stor mulighed for at finde både vuggestuer og børnehaver i nærområdet. Der findes både mange børnehaver og vuggestuer på Østerbro og det er ligeledes også muligt at vælge en integreret vuggestue og børnehave, så barnet ikke skal skifte sted. Du finder en oversigt over de mange vuggestuer og børnehaver på Østerbro på Københavns Kommunes hjemmeside. Det er også her at du kan skrive dit barn op til en plads i den ønskede institution.

Caféer og restauranter på Østerbro

Når du bor i en City Apartment lejebolig på Østerbro, kan du nyde godt af at være tæt på lækre caféer og spisesteder, uanset hvilken del af bydelen du befinder dig i. Østerbro bugner nemlig af gode spisemuligheder og du kan altid finde dig en god kop kaffe, som du enten kan nyde på caféen eller tage med dig og gå en tur i skønne omgivelser.

Østerbro cafeer giver oftest mange valgmuligheder, når du skal have en kop kaffe og du kan således næsten altid vælge mellem flere forskellige kaffevarianter, men også forskellige typer mælk og plantebaserede alternativer, alt efter hvad du foretrækker.

Ligesom alle andre steder, så må det forventes, at der jævnligt sker nye udviklinger i restaurationsbranchen, hvor nye spændende steder dukker op, mens andre flytter eller lukker. Du kan dog med fordel tage et kig på disse spisesteder på Østerbro, der alle tilbyder høj kvalitet, god smag og service:

 • Karma Sushi
 • Ristorante L’Imperatore
 • Dag H
 • Oluf’s Taverna
 • Madklubben
 • PS Bar og Grill
 • Restaurant Le Saint Jacques

Parkering på Østerbro

Når du bor i en af vores lejeboliger på Østerbro, bør du ikke blive fortvivlet over parkering. Der er ofte mulighed for at få en beboerlicens til parkering på Østerbro, når du bor i området. Dette er ideelt, når du har valgt en lejlighed til leje på Østerbro og ønsker praktiske løsninger for parkering i nærheden. Folk der ikke bor i området, bliver derimod ofte mødt af betalingsparkering.

Østerbro inddeles i to forskellige parkeringszoner: blå og gul. Farverne bestemmer priserne, som ofte stiger jo tættere du kommer på centrum. Det er derfor billigere at parkere i udkanten af Østerbro i gul zone, frem for indre Østerbro i blå zone. Dette er en fordel for dem, der søger lejligheder til leje på Østerbro i de mere overkommelige områder med parkeringsmuligheder.

Selvom der primært er tale om betalingsparkering, er det dog også muligt at finde gratis parkering på Østerbro i visse områder. Dette gør sig ofte gældende ved de små sideveje. Du bør dog altid orientere dig om områdets parkeringsregler, hver gang du sætter bilen.

Det er muligt at finde et P hus på Østerbro på Amerika Plads, hvor der er plads til over 800 personbiler. Dette parkeringshus på Østerbro kan være en bekvem facilitet for dem, der vælger vores lejligheder til leje og ønsker nem adgang til parkering. Der er tale om betalingsparkering.