city apartment

Om os

city apartment

Et entydigt mål

City Apartment udlejer stilfulde møblerede lejligheder til forskellige kunder i København. Disse kunder er ofte ambassader eller ansatte fra internationale virksomheder, der i stigende grad har vendt sig mod denne gamle, men alligevel moderne by i nord. Skandinavien er kendt for design, og vores helt egen indretningsarkitekt sår for at skabe gode, stilfulde hjem. Endelig værdsætter vi i høj grad placering og ved, at vores kunder gør det samme. De fleste af vores ejendomme i de bedste dele af Københavns Frederiksberg-, Østerbro- og byområder.

Har du brug for hjælp?
KONTAKT VORES SERVICETEAM HER

Historie

Modgang og velstand

Virksomheden har mere end 40 års erfaring inden for opførelse, salg og udlejning af ejendomme. Flere af vores medarbejdere har været en vigtig del af denne udvikling, og nogle har haft 25 og 30-års jubilæum. I dag ejer virksomheden ca. 2.000 individuelle lejligheder, der dækker ca. 185.000 m2. Vores hovedkvarter har været placeret på Martinsvej 8 på Frederiksberg siden 2006. Martinsvej 8 er en smuk og mærkbar bygning, opført i 1908-09 af professor i medicin Jens Schou som hans private klinik. Arkitekten var Rolf Schroeder (1872-1948). Bygningen er en blanding af barok og jugend-stil og var især kendt for sin evne til at føre dagslys lige ind i bygningens centrum ved hjælp af en firkantet gårdhave, der er usynlig udefra. Huset blev også tildelt en guldmedalje i 1913.
Grundlagt i tusmørket i vikingetiden er byens fødsel traditionelt dateret til opførelsen af et slot på Slotsholmen af biskop Absalon i 1167. Fra begyndelsen blev byen udvikling drevet af den fantastiske havn, hvilket gjorde byen til et centrum for handel. I 1254 modtog det København endelig sit prædikat som en by. Store dele af Københavns historie er trængt ind i tragedie og vold efter at have været udsat for gentagne belejringer af svenskerne, hansforeningen og briterne. Sidstnævnte gennemførte berygtet det første terrorangreb mod en større europæisk by under bombardementet i 1807. Det sidste kapitel i Københavns krigslignende historie blev skrevet af Nazityskland, der besatte byen fra 1940 til 1945. København overlevede dog og fortsatte med at bygge, vokse og udvikle sig. I dag står det som en af verdens mest livlige, velstående, moderne, grønne og charmerende byer.
city apartment

Sikkerhed og service

Vi ved, hvor vigtigt det er at have et dejligt hjem – især når man flytter til en ny lejlighed. Det er vores mål at løbende levere service og faciliteter af højeste kvalitet for at sikre, at du og din familie er i gode hænder fra det øjeblik du ankommer.Sikkerhed er også en prioritet for os. Det er utroligt vigtigt at føle sig trygge i en ny by, og alle vores lejligheder har sikre låsesystemer. Derudover besøger vores servicepersonale rutinemæssige besøg i enhver bygning for at sikre, at de overholder vores høje standarder.

nyeste ledige
lejligheder

Post nr.3000

Ledig fra01/05/2024

Nyistandsat 2 værelses lejlighed med stor altan.

88 m²

-

13000 DKK / pr. måned

Post nr.3000

Ledig fra01/05/2024

Nyistandsat 2 værelses lejlighed med stor altan.

88 m²

-

13000 DKK / pr. måned

Post nr.2600

Ledig fra15/05/2024

Nymalet 4 værelses lejlighed med altan

125 m²

-

15000 DKK / pr. måned