Lejebolig Brønshøj

Søger du en lejebolig i Brønshøj? Her på siden ser du alle vores ledige lejemål i den københavnske forstad Brønshøj. Vi tilbyder både møblerede og umøblerede lejeboliger med ubegrænset leje. Når du lejer din nye lejlighed hos City Apartment, så er du altid garanteret et højt serviceniveau! Husk at se alle vores ledige lejligheder i København. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp i forbindelse med vores lejeboliger, så er du meget velkommen til at henvende dig.

Med en lejebolig i Brønshøj har du alt inden for rækkevidde

Når du vælger en af vores Brønshøj lejeboliger, kan du se frem til at bo i et område, der er fyldt med muligheder. Du har alt inden for rækkevidde, uanset om det gælder naturområde, by, shopping, spisesteder eller transport. I en Brønshøj lejlighed bor du i byen, men stadig en smule tilbagetrukket.

Hos City Apartment finder du din nye Brønshøj lejelejlighed, hvor du kan føle dig hjemme. Du kan også tage et kig på vores mange lejeboliger i København, herunder Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Amager, Frederiksberg og Valby, hvis du blot ønsker at bo i Københavnsområdet og ikke blot Brønshøj.

Det er let og hurtigt at komme ind til centrum og der er mange transportmuligheder, der forbinder alle knudepunkterne i København. Den bedste transportmulighed er de mange busser, der alle krydser hinanden og får dig hurtigt gennem byen fra A til B. Der er en smule længere mellem S-togsstationerne, men du kan med fordel tage til Husum eller Islev Station, der sørger for at skabe en direkte linje mellem Brønshøj, indre by og store dele af Sjælland.

København er kendt som en ægte cykelby og den primære transport gennem Brønshøj er derfor også cyklen, der gør det muligt at køre på tværs af buslinjer og samtidig giver et sundt indspark i hverdagen i form af motion.

I Brønshøj finder du blandt andet:

 • Utterslev Mose, hvor du kan nyde naturen, træne og trække frisk luft
 • Bellahøj Kræmmermarked, der afholdes flere gange årligt
 • Grundtvigs Kirke er en arkitektonik oplevelse og ligger i kort afstand fra Brønshøj
 • Bellahøj svømmehal og friluftsbad
 • Bellahøj parken
 • Adskillige legepladser og naturlegepladser til børnene
 • Mange gode og lokale spisesteder
 •  Kulturhus

Find din nye Brønshøj lejlighed hos City Apartment

Vores lejligheder i Brønshøj henvender sig til mange forskellige personer og du kan finde en bolig, uanset om du leder efter en lejlighed til en enkelt person eller en hel familie.

Det er muligt at finde både møblerede og umøblerede lejligheder. Dette giver dig frihed til selv at vælge. Sommetider har man brug for at kunne flytte hurtigt ind og føle sig hjemme allerede fra dag 1, mens andre elsker at kunne få lov til at sætte deres eget præg på hjemmet og bruge lang tid på at dekorere og finde de rette møbler. Valget er helt op til dig, når du vælger lejebolig Brønshøj.

Har du specifikke ønsker til en lejlighed i Brønshøj eller er der ingen ledige boliger i øjeblikket, er du meget velkommen til at bruge vores venteliste. Her kan du angive dine ønsker til lejligheden, som vi altid vil prøve at imødekomme. Vi gemmer dine valg og krav og kontakter dig, såfremt det er muligt at matche med vores lejligheder.

Leder du ikke blot efter lejebolig i Brønshøj, men også resten af Københavnsområdet? Se vores mange andre lejligheder i København, herunder Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Amager, Frederiksberg og Valby.

Få en lejebolig i Brønshøj med ubegrænset lejeperiode

Når du vælger at leje en lejlighed i Brønshøj hos City Apartment, så slipper du for en kringlet kort eller lang lejeperiode. Samtlige lejligheder i både Brønshøj og resten af Københavnsområdet har nemlig en ubegrænset lejeperiode.

Den ubegrænsede lejeperiode betyder, at du ikke er bundet af en fast periode og du kan frit vælge om du vil blive boende i dit nye hjem i et halvt år eller flere år. Vi ved nemlig hvor stressende og besværligt det kan være, når man skal flytte. Du kan til enhver tid opsige lejekontrakten – også selvom du kun har boet i lejligheden i få måneder. Dette giver dig en større frihed. Vær dog opmærksom på at der er 3 måneders opsigelse af lejekontrakten ved alle lejligheder.

Bo i Brønshøj

Når du vælger at bo i en af vores lejeboliger i Brønshøj, kan du se frem til at have alt inden for rækkevidde. Du bor nemlig både i nærheden af by, shopping, spisesteder og grønne områder.
Tag på en slentretur gennem kvarteret eller tag på picnic i en af de mange grønne parker. Selvom at Brønshøj ligger centralt, så kan pulsen stadig komme helt ned, da man kan trække sig fra de større veje og søge tilbage til de små villaveje, parker eller mosen.
Utterslev mose strækker sig hele vejen fra Brønshøj til København NV og Emdrup, og er et kæmpe grønt område, hvor naturen får lov at gro. Der er masser af små stier blandt træerne og langs mosen, hvor man kan nyde den friske luft og i ly for byens og bilernes larm.

Hvis du vælger at bosætte dig i en lejebolig Brønshøj gennem os, kan du også nyde godt af, at være tæt på offentlig transport, der får dig hurtigt ind til centrum eller længere ud af byen.
Har du bil, har du let adgang til Frederikssundsvej. Kort fortalt, så er Brønshøj et skønt og centralt sted at bo, hvis du værdsætter både by og natur.

Skole, vuggestue og børnehave Brønshøj

Når du vælger at bo en en lejebolig Brønshøj fra City Apartment, er der også masser af plads til de små. Det kan være, at I allerede har børn, eller måske går I med tankerne om at lade familien vokse med endnu et lille medlem. Uanset hvad, så er der gode muligheder for at finde en god institution eller skole i området.

Hvis du søger en vuggestue Brønshøj, ligger der mange rundt omkring i hele området. Vær dog opmærksom på, at mange af de mindre vuggestuer i Brønshøj har en venteliste, så hvis du ønsker at dit barn skal gå i netop en af disse institutioner, bør du skrive barnet op i god tid.
Når du skal vælge den rette vuggestue Brønshøj, kan du vælge mellem både selvstændige og integrerede institutioner. Hvis der er tale om en integreret institution, er det fordi, at både vuggestue og børnehave er kombineret. Dette kan skabe en tryghed for barnet, når der naturligt skal skiftes institution, da omgivelserne vil forblive kendte.
Der er en overvejende stor del af vuggestuer i Brønshøj, der er en del af en integreret institution.

Hvis dit barn er kommet i børnehavealderen og du skal til at finde en god børnehave, ligger der mange i nærområdet i Brønshøj.
Når du skal vælge børnehave Brønshøj, er langt de fleste en del af en integreret institution. Ligesom ved vuggestuerne. Der findes dog også enkelte selvstændige børnehaver i Brønshøj.

Når du skal tilmelde dit barn til en plads i enten vuggestue eller børnehave, skal dette ske gennem Københavns Kommunes hjemmeside.

Skoler i Brønshøj er også placeret spredt i hele området. Dette garanterer, at dit barn aldrig vil have langt til den nærmeste skole. Blandt skoler Brønshøj kan bl.a. nævnes:

 • Bellahøj Skole
 • Husum Skole
 • Tingbjerg Skole
 • Korsager Skole
 • Brønshøj Skole

Ønsker du at dit barn skal gå på en privatskole, er dette også en mulighed. Den Lille Skole er en privatskole Brønshøj, der har plads til de små klasser fra 0. til 6. klasse.

Find den bedste café og restaurant Brønshøj

Brønshøj er bydel med plads til alle og du møder mange nationaliteter, hvilket også afspejler sig i de mange forskellige og velsmagende køkkener blandt de utallige spisesteder Brønshøj.
Når du vælger at bo i en lejebolig Brønshøj fra City Apartment er du tæt på indkøb, men hvis det skal gå lidt stærkt eller hvis lysten til at stå i køkkenet ikke lige er der, kan du med fordel besøge en af de mange restauranter eller spisesteder Brønshøj.
Uanset om du er til pizza, burger, kebab, en sund salat eller danske og internationale specialiteter, så finder du en restaurant Brønshøj, der serverer lige netop det du har lyst til.

Der findes også utallige cafeer Brønshøj. Du finder let en lille gemt perle på nabo vejen, der hurtigt kan blive dit stamsted, når der skal hentes en friskbrygget latte en søndag morgen eller når kaffetørsten melder sig på vej til arbejde. De fleste cafeer i Brønshøj serverer både på stedet eller tilbyder to go, så du har mulighed for at vælge, om du vil nyde den indendøre, ved udendørs serveringen eller måske tage kaffen med på en gåtur i området.

Parkering Brønshøj

Brønshøj er ikke inddelt i parkeringszoner, ligesom langt størstedelen af Københavnsområdet er. Dette betyder, at der ikke er en enkelt parkeringsafgift i hele området, men at der derimod kan være forskellige regler og priser, afhængigt af hvor du holder.

Når du foretager parkering Brønshøj, bør du til enhver tid orientere dig i området, så parkeringsreglerne overholdes. Langt de fleste veje har gratis parkering den første time eller de første tre timer, men dette kan variere. Derfor bør du altid holde øje med skiltene, så du undgår ærgerlige overraskelser.

Hvis du bor i et område med betalingsparkering, er det ofte muligt at holde gratis, når du har ansøgt om en licens til parkering Brønshøj.