Lejebolig Brønshøj

Søger du en lejebolig i Brønshøj? Her på siden ser du alle vores ledige lejemål i den københavnske forstad Brønshøj. Vi tilbyder både møblerede og umøblerede lejeboliger med ubegrænset leje. Når du lejer din nye lejlighed hos City Apartment, så er du altid garanteret et højt serviceniveau! Husk at se alle vores ledige lejligheder i København. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp i forbindelse med vores lejeboliger, så er du meget velkommen til at henvende dig.

Ingen resultater fundet !

Med en lejebolig i Brønshøj har du alt inden for rækkevidde

Når du vælger en af vores Brønshøj lejeboliger, kan du se frem til at bo i et område, der er fyldt med muligheder. Du har alt inden for rækkevidde, uanset om det gælder naturområde, by, shopping, spisesteder eller transport. I en Brønshøj lejlighed bor du i byen, men stadig en smule tilbagetrukket.

Hos City Apartment finder du din nye Brønshøj lejelejlighed, hvor du kan føle dig hjemme. Du kan også tage et kig på vores mange lejeboliger i København, herunder Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Amager, Frederiksberg og Valby, hvis du blot ønsker at bo i Københavnsområdet og ikke blot Brønshøj.

Det er let og hurtigt at komme ind til centrum og der er mange transportmuligheder, der forbinder alle knudepunkterne i København. Den bedste transportmulighed er de mange busser, der alle krydser hinanden og får dig hurtigt gennem byen fra A til B. Der er en smule længere mellem S-togsstationerne, men du kan med fordel tage til Husum eller Islev Station, der sørger for at skabe en direkte linje mellem Brønshøj, indre by og store dele af Sjælland.

København er kendt som en ægte cykelby og den primære transport gennem Brønshøj er derfor også cyklen, der gør det muligt at køre på tværs af buslinjer og samtidig giver et sundt indspark i hverdagen i form af motion.

I Brønshøj finder du blandt andet:

  • Utterslev Mose, hvor du kan nyde naturen, træne og trække frisk luft
  • Bellahøj Kræmmermarked, der afholdes flere gange årligt
  • Grundtvigs Kirke er en arkitektonik oplevelse og ligger i kort afstand fra Brønshøj
  • Bellahøj svømmehal og friluftsbad
  • Bellahøj parken
  • Adskillige legepladser og naturlegepladser til børnene
  • Mange gode og lokale spisesteder
  •  Kulturhus

Find din nye Brønshøj lejlighed hos City Apartment

Vores lejligheder i Brønshøj henvender sig til mange forskellige personer og du kan finde en bolig, uanset om du leder efter en lejlighed til en enkelt person eller en hel familie.

Det er muligt at finde både møblerede og umøblerede lejligheder. Dette giver dig frihed til selv at vælge. Sommetider har man brug for at kunne flytte hurtigt ind og føle sig hjemme allerede fra dag 1, mens andre elsker at kunne få lov til at sætte deres eget præg på hjemmet og bruge lang tid på at dekorere og finde de rette møbler. Valget er helt op til dig, når du vælger lejebolig Brønshøj.

Har du specifikke ønsker til en lejlighed i Brønshøj eller er der ingen ledige boliger i øjeblikket, er du meget velkommen til at bruge vores venteliste. Her kan du angive dine ønsker til lejligheden, som vi altid vil prøve at imødekomme. Vi gemmer dine valg og krav og kontakter dig, såfremt det er muligt at matche med vores lejligheder.

Leder du ikke blot efter lejebolig i Brønshøj, men også resten af Københavnsområdet? Se vores mange andre lejligheder i København, herunder Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Amager, Frederiksberg og Valby.

Få en lejebolig i Brønshøj med ubegrænset lejeperiode

Når du vælger at leje en lejlighed i Brønshøj hos City Apartment, så slipper du for en kringlet kort eller lang lejeperiode. Samtlige lejligheder i både Brønshøj og resten af Københavnsområdet har nemlig en ubegrænset lejeperiode.

Den ubegrænsede lejeperiode betyder, at du ikke er bundet af en fast periode og du kan frit vælge om du vil blive boende i dit nye hjem i et halvt år eller flere år. Vi ved nemlig hvor stressende og besværligt det kan være, når man skal flytte. Du kan til enhver tid opsige lejekontrakten – også selvom du kun har boet i lejligheden i få måneder. Dette giver dig en større frihed. Vær dog opmærksom på at der er 3 måneders opsigelse af lejekontrakten ved alle lejligheder.