Lejebolig Amager

Er du på jagt efter en lejebolig på Amager? Her på siden finder du alle vores ledige lejemål på den store københavnske ø Amager. Vi tilbyder både møblerede og umøblerede lejeboliger med ubegrænset leje. Når du vælger at leje din bolig hos City Apartment, så får du til gengæld et ekstra højt serviceniveau og stor sikkerhed omkring dit lejemål. Er der ingen ledige lejeboliger på Amager lige nu? Husk at se alle vores ledige lejligheder i København. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i forbindelse med vores lejeboliger, så er du selvfølgelig meget velkommen til at tage kontakt til os.

Ingen resultater fundet !

Lejebolig Amager - Den perfekte kombination af by og natur

Når du har hjemme i en Amager lejebolig gennem City Apartment, kan du nyde godt af alle de mange muligheder, som bydelen har at byde på.

Flyt ind i én af vores dejlige lejligheder til leje på Amager eller find en lejlighed til leje i København. Vi har mange indflytningsklare boliger til leje rundt omkring i hele København, herunder lejebolig Amager, København K, Frederiksberg, Østerbro, Vesterbro og mange andre skønne områder, hvor du kan føle dig hjemme.

Når du bor på Amager, har du alt hvad hjertet begærer inden for rækkevidde. Du finder nemlig både shopping, strand, naturområder, arkitektur, gastronomiske oplevelser samt masser af transportmuligheder, mens du samtidig blot er et stenkast fra indre by.

Den nordlige del af Amager er forbundet til resten af København via de mange broer, der giver hurtig og let adgang til indre by. Det betyder, at når du bor i en af vores skønne Amager lejeboliger, kan du nemt tage en tur til indre by og glæde dig ved det pulserende liv, mens du samtidig har mulighed for at trække dig tilbage og nyde Amagers luftige omgivelser.

Hvis du vælger en lejlighed til leje på Amager fra City Apartment, vil du befinde dig tæt på lufthavnen. Dette er en fordel, hvis du rejser ofte i forbindelse med arbejde eller fritid eller skal besøge familien enten udenlands eller eksempelvis i Jylland.

På Amager finder du:

 • Shoppingcentret Fields
 • Amager Strandpark
 • Islands Brygge
 • Amager Fælled
 • Kastrup Lufthavn
 • Flot nybyg og arkitektur
 • Gammel charme inden for rækkevidde i Dragør

Find din nye ledige lejlighed til leje på Amager

Du finder med garanti en lejlighed til leje på Amager her på siden. Er der ingen ledig lejebolig på Amager i øjeblikket? Du er altid velkommen til at tage et kig på vores mange andre lejeboliger i Københavnsområdet eller kontakte os, hvis du har specifikke ønsker til en lejebolig Amager eller lignende. Vi stræber altid efter at imødekomme dine ønsker og forsøger i bedste stil at efterleve dem så godt som muligt.

Når du bor i en lejlighed til leje på Amager, kan du glæde dig ved at bo centralt og samtidig være omgivet af masser af arkitektur. Amager byder nemlig både på nybyggeri med smukke arkitektoniske lejligheder og bygninger, men også den ældre charme inden for kort afstand. Du kan på kort tid få både det smukke urbane bybillede, der prydes af stilrene bygninger, glas, rene linjer og utraditionelle konstruktioner, men også det ældre og charmerende bygningsværk i havnebyen Dragør.

Vores lejeboliger på Amager henvender sig til de fleste, grundet lejlighedernes forskellighed. Uanset om du bor alene eller som par, eller måske søger efter et trygt sted til børnefamilien, kan du finde det blandt vores ledige lejligheder til leje på Amager.

Få en lejebolig på Amager med ubegrænset leje og en hjemlig følelse

Hos City Apartment har vi ubegrænset leje i alle vores Amager lejeboliger. Dette gælder naturligvis også vores andre lejeboliger i Københavnsområdet.

Når du vælger en København eller Amager lejebolig, er du ikke låst af en fast lejekontrakt med en minimumsperiode for leje. Dette betyder, at du til hver en tid kan opsige lejekontrakten, selv efter få måneder, hvis du skulle have brug for dette. Vær dog opmærksom på at der er 3 måneders opsigelse af lejekontrakten.

Ligesom ved vores andre ledige lejeboliger, er det muligt at finde enten en møbleret eller en umøbleret lejlighed til leje på Amager. Når du vælger en umøbleret lejebolig, har du mulighed for at sætte dit helt eget præg på indretningen, lige fra seng, sofa og spisebord til de små pynteting. Ønsker du derimod at flytte ind helt ubesværet, kan du med fordel vælge en af vores møblerede Amager lejeboliger, der gør indflytningsprocessen let og hurtig.

Bo på Amager

Ønsker du at bo på Amager, bør du tage et kig på vores ledige lejeboliger på Amager, som du finder her på siden. Vi får løbende nye ledige lejligheder, men skulle du mod forventning ikke finde en lejebolig, der passer til dig eller hvis alle boliger i øjeblikket er udlejet, kan du med fordel skrive dig op på vores venteliste. Her har du mulighed for at skrive dine kriterier til dit nye hjem på Amager, som vi naturligvis sørger for at imødekomme i bedste stil og så godt som muligt.

Vi kan godt forstå, at du ønsker at bo på Amager. Det er et skønt område, hvor du har alt inden for rækkevidde og du går ikke på kompromis med hverken byliv eller natur.
Vores lejeboliger på Amager er placeret centralt, hvor du har let adgang til både grønne områder, shopping, spisesteder og offentlig transport. Du er desuden i kort afstand fra centrum, hvor du både kan tage bus, metro, bil eller cykel.

Når du bor på Amager i en af vores lejeboliger, kan du være tæt på havet og naturen i Amager Fælled, mens du samtidig har byens pulserende liv i baghaven. Du kommer hurtigt fra A til B enten via cykel eller offentlig transport og har sågar også lufthavnen inden for kort afstand.

Daycare, kindergarten and Institutioner og skoler på Amager on Amager

Du kan med fordel vælge en af vores lejeboliger på amager, hvis du har små børn eller børn i skolealderen. Der findes nemlig mange forskellige skoler, både folkeskoler og privatskoler, samt institutioner, herunder vuggestuer og børnehaver.

Både vuggestuer og børnehaver er jævnt fordelt over hele Amager, så du altid kan finde en institution i nærområdet. Det er også muligt at vælge en integreret vuggestue og børnehave, hvor barnet ikke behøver at skifte institution, men blot fortsætter samme sted.
Du kan finde en oversigt over alle vuggestuer på Amager samt børnehaver på Amager på Københavns Kommunes hjemmesider. Her kan du se institutionernes placering og det er også her hvor du kan skrive dit barn op til den ønskede institution.

Hvis dit barn har nået skolealderen, kan du med fordel vælge at bo i en lejebolig på Amager fra City Apartment. Der findes nemlig mange gode skoler på Amager, hvor dit barn kan få den rette undervisning, viden og kammeratskab.
Der findes mange skoler, men der kan bl.a. nævnes Kalvebod Fælled Skole, Lergravsparkens Skole, Peder Lykke Skolen, Ørestad Skole og Skolen ved Sundet.
Ønsker du, at dit barn skal gå på privatskole, kan du med fordel tage et kig på Amager Lilleskole og Amager Privatskole.
Du finder også en international skole på Amager, Øresunds Internationale Skole, hvis dit barn har behov for at blive undervist på engelsk eller et andet sprog end dansk.

Caféer og restauranter på Amager

En City Apartment lejebolig på Amager giver mulighed for at nyde godt af de mange caféer og restauranter, der er at finde i nærområdet. Uanset hvilken del af Amager du befinder dig på, kan du altid finde et hyggeligt og godt sted at spise eller få en kop kaffe, som du enten kan nyde på stedet eller tage med dig og gå en tur i dejlige omgivelser.

Cafeer på Amager har ofte mange valgmuligheder, hvor du kan vælge mellem mange forskellige typer snacks, kage og kaffe, men også om du ønsker en klassisk eller plantebaseret variant.

Spisesteder på Amager henvender sig til enhver smag og du finder alt fra klassisk dansk eller fransk køkken, til indisk, mexicansk, nordisk, italiensk og meget, meget mere.
Ligesom i alle byer og områder, sker der jævnligt udskiftninger i restauranter. Dette gør sig også gældende for restauranter på Amager. Det må derfor forventes, at der sommetider dukker nye spisesteder op, mens andre lukker eller flytter adresse. Netop af denne årsag, kan det være svært at lave en guide til gode restauranter på Amager, men du kan med fordel tage et kig på disse steder, hvor du finder god kvalitet, service og fantastiske smagsoplevelser:

 • Pirlo
 • Toto Vin- og Spisebar
 • Alchemist
 • Scarpetta
 • Restaurant 8tallet
 • Il Buco

Parkering Amager

Du finder både betalt og gratis parkering på Amager. Derfor bør du altid orientere dig om de til enhver tid gældende parkeringsregler i det område hvor du holder.
Hvis du bor i en Amager lejebolig, er det oftest muligt at få en beboerlicens til parkering, afhængigt af området og placeringen. Dette finder du mere information om på kommunens hjemmeside.

Amager er inddelt i flere kommuner, der også har forskellige parkeringsregler. I området omkring Islands Brygge i Københavns Kommune er der tale om blå parkeringszone, hvilket er en betalingszone. I andre zoner er der gratis parkering, men i et begrænset tidsrum.

Hvis du ønsker gratis parkering på Amager, kan du med fordel lade bilen holde ved Amager Strandpark. Her er der heller ingen tidsbegrænsning på parkeringstiden.