Lejeboliger København

Søger du lejebolig i København? Her finder du en oversigt over alle vores ledige lejligheder til leje i København. Alle lejemål er ubegrænsede, med mindre andet er oplyst. Blandt vores lejeboliger finder du både møblerede og umøblerede lejligheder. Bruger filtreringsfunktionen herunder, for at finde en lejebolig i København som imødekommer dine behov og ønsker. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os

Filtrering
Søgeresultater
Filtrering
Søgeresultater

Post nr.3000

Ledig fra01/05/2024

Nyistandsat 2 værelses lejlighed med stor altan.

88 m²

-

13000 DKK / pr. måned

Post nr.3000

Ledig fra01/05/2024

Nyistandsat 2 værelses lejlighed med stor altan.

88 m²

-

13000 DKK / pr. måned

Post nr.2600

Ledig fra15/05/2024

Nymalet 4 værelses lejlighed med altan

125 m²

-

15000 DKK / pr. måned

Reserveret

Post nr.2500

Ledig fra15/04/2024

Nymalet/slebet lejlighed med 2 værelser og stort køkken.

108 m²

-

15000 DKK / pr. måned

Lejebolig København - føl dig hjemme

København er en skøn by, hvor du både kan få den pulserende bylivs stemning og grønne rekreative områder i én og samme bydel. Når du bor i en af vores lejeboliger i København, har du mulighed for at nyde de mange forskellige kvaliteter, ved at bo i byen, men tæt på både grønne arealer, shopping, vand, kultur og gastronomiske oplevelser – kort sagt, så er alt indenfor rækkevidde, når du vælger en lejebolig i København.

Lejebolig København = et utal af muligheder. Udover vores mange forskellige lejligheder, der findes i flere størrelser og antal rum, men selvfølgelig også bydele, så har du også mulighed for at vælge mellem en umøbleret eller møbleret lejlighed i København. På denne måde er det let at flytte ind på dine egne præmisser. En møbleret lejlighed kan fx være en fordel, hvis du bruger lejligheden som en pendlerbolig, en midlertidig bolig eller har brug for en hurtigt og let indflytning, hvor det hele fungerer fra første dag.

Se vores ledige lejeboliger i København

Hos City Apartment finder du flere ledige lejeboliger i København, hvor du med garanti vil føle dig hjemme i en af dem. Vi har lejligheder i København og de forskellige bydele samt de omgrænsende byer, der hører under Københavns Kommune. Hvis du specifikt leder efter en lejlighed i København K, finder du dette under den respektive side.

Vi har ledige lejeboliger i København, herunder:

 • Frederiksberg
 • Brønshøj
 • Glostrup
 • Østerbro
 • Og vi opdaterer selvfølgelig løbende med flere områder

Selvom de forskellige områder har hver deres særegne kvaliteter og charme, så har de også en masse fællestræk, som du kan opleve, når du vælger en lejebolig København via City Apartment. Fælles for områderne er nemlig, at du har adgang til grønne områder inden for kort tid, der er rige muligheder for shopping og indkøb og det er muligt at komme ind til centrum i løbet af få minutter enten ved hjælp af de mange offentlige transportmuligheder, bil eller cykel. Når du bor i en af vores lejeboliger i København, har du ligeledes kort afstand til både børneinstitutioner, kunstmuseer, mange fritidsaktiviteter og gode spisesteder.

Lejebolig København med ubegrænset leje

Det kan være en jungle at finde rundt i det Københavnske boligmarked, men hos City Apartment har vi gjort det let at finde dit nye hjem og lejebolig i København.

Når du vælger en ledig lejebolig i København gennem City Apartment, kan du nyde godt af mange fordele:

 • Ubegrænset leje: vi tilbyder ubegrænsede lejeperioder i vores lejeboliger i København
 • Møbleret eller umøbleret: vi har alle forskellige præferencer og situationer, der skal tages hensyn til når vi vælger lejebolig København. Derfor finder du både møblerede og umøblerede lejeboliger blandt vores udvalg af ledige lejligheder.
 • Mulighed for CPR registrering på adressen: de fleste af vores ledige lejeboliger i København giver mulighed for CPR registrering og adresseskift. Dog finder du også enkelte muligheder, hvor dette ikke er muligt, men derimod kan være en fordel, hvis formålet er en midlertidig bolig, pendlerbolig eller er oplagt til ferie eller familiebesøg.

Hvad sker der i København?

København bugner af muligheder for god underholdning, aktiviteter og spændende seværdigheder og du kommer næppe til at kede dig, hvis du vælger at flytte ind i en af vores lejeboliger i København.

Hvis du ønsker at gå opdagelse i byen, kan du med fordel vælge en seværdighed i København, der fanger din interesse. København består af mange større bydele, der alle byder på spændende seværdigheder, men du finder især størstedelen inde i centrum.
Seværdigheder i København omfavner både en masse forskellige interesser og byens historie, hvor du bl.a. kan opleve:

 • Rundetårn, hvor du kan opleve en fantastisk udsigt over indre København
 • Zoologisk Have på Frederiksberg
 • Statens Museum for Kunst
 • Glyptoteket
 • Nationalmuseet
 • Rosenborg Slot
 • Amalienborg Slot
 • Christiansborg Slot
 • Tivoli
 • Botanisk Have
 • Kongens Have
 • Den Lille Havfrue
 • Planetarium
 • Marmorkirken

Dette er naturligvis bare et lille udpluk af de største og bedst kendte seværdigheder i København, som du let kan opleve og har adgang til, når du bor i området.
Hvis du vælger at bo i en City Apartment lejlighed i København, er du desuden også i kort afstand både Experimentarium, Frilandsmuseet og Bakken, der kun ligger en anelse nord for byen og kan let tilgås med offentlig transport eller bil.

Når du bor i København, er der en masse muligheder for aktiviteter, uanset hvad din hobby er. Der findes utallige sportsklubber og fitnesscentre, hvor du kan nyde at være fysisk aktiv. Hvis du derimod ønsker at bevæge dig udendørs, kan du med fordel tage en løbetur i en af de mange parker og haver, eller tage ud at svømme eller ro ved enten havnebadet eller i havet ved Nordhavn eller Amager Strand.
København er desuden et fantastisk sted at bo, hvis du elsker at bruge byen. I weekenderne kan du slappe af og tage ud til et af de mange små eller store spillesteder, i biografen, på restauranter og barer. Der bliver ligeledes ofte holdt udendørs loppemarkeder, events og markeder året rundt, der altid trækker mange mennesker til.

Parkering i København

København er en stor by, hvor der er mange biler. Det er dog heldigvis forholdsvis let at kunne finde en p-plads, selv i indre by, uden at skulle cirkle rundt i en time.
Parkering i København byder på mange forskellige varianter, alt lige fra timeparkering til P-huse og beboerlicenser.

Hvis du har bil og vælger at bo en lejelejlighed i København, er det oftest muligt at få en beboerlicens til dit område, så du kan parkere i ledige p-pladser i et specifikt område. Det er individuelt i de forskellige kommuner og bydele, om licensen koster et årligt beløb eller er gratis. Licensen bestiller du gennem kommunens hjemmeside.

Parkeringszoner i København
Hele København er inddelt i parkeringszoner, hvilket angiver, hvor du må parkere med en given licens. Det er vigtigt, at orientere dig om hvor grænserne for zonerne går, så du undgår p-bøder.
Hvis du ikke har en licens, skal du betale for parkering. Zonen angiver, hvor meget parkeringen koster i timen.
Parkeringszonerne er opdelt i rød, grøn, blå og gul zone, hvor rød er dyrest og gul er billigst. Se oversigt over zonerne på kommunens hjemmeside.

Parkeringshus København
Der er oftest tale om betalingsparkering i P-husene.
Omkring indre by, kan du finde flere P-huse, herunder:

 • Dronningens Tværgade P-hus
 • Landgreven
 • Adelgade
 • Q-park i Illum
 • Q-park Nørreport
 • Q-park Industriens Hus
 • Q-park Vesterport
 • Axeltorv
 • Jernbanegade
 • Nyropsgade

Elbil parkering København
Det er gratis at parkere elbiler, brintbiler og el motorcykler på offentlige p-pladser på gadeplan i betalingszonerne i København.

Restauranter i København

Når du vælger at bo i en af vores lejeboliger i København, er du garanteret smagfulde oplevelser indenfor meget kort afstand. København er nemlig fyldt med både restauranter, caféer og andre spisesteder, hvor du kan mæske dig gennem samtlige verdenskøkkener og specialiteter. Du finder alt fra den lille lokale sandwichbar til den helt store gastronomiske oplevelse, der indgår på den kendte Michelin Guide i København.
Det kan være svært at lave en udførlig restaurant guide til København, da der hele tiden popper spændende nye spisesteder op, da byen er i konstant udvikling og aldrig står stille.

Skoler i København

Hvis du er forælder og har børn i skolealderen, er der rig mulighed for at finde en skole i nærområdet, når du vælger at bo i en af vores lejlejligheder i København.
Der findes mange folkeskoler i hver enkelt bydel, herunder Østerbro, Nørrebro, København K, Valby, Vanløse, Brønshøj, Sydhavn, Frederiksberg og Amager.

Ønsker du at finde en privatskole i København, kan du bl.a. vælge mellem 59 privatskoler i Københavns kommune, der ligger spredt i hele området. Blandt privatskolerne er det også muligt at finde en international skole i København, hvor undervisningen eksempelvis foregår på engelsk, fransk eller tysk.

Blandt de bedste skoler i København finder du bl.a. mange af privatskolerne, mens mange af folkeskolerne også ligger i toppen. Der er en generel meget høj trivsel blandt eleverne på samtlige skoler i Københavns Kommune.