Lejeboliger København

Søger du lejebolig i København? Her finder du en oversigt over alle vores ledige lejligheder til leje i København. Alle lejemål er ubegrænsede, med mindre andet er oplyst. Blandt vores lejeboliger finder du både møblerede og umøblerede lejligheder. Bruger filtreringsfunktionen herunder, for at finde en lejebolig i København som imødekommer dine behov og ønsker. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os

Filtrering
Søgeresultater
Filtrering
Søgeresultater

Lejebolig København - føl dig hjemme

København er en skøn by, hvor du både kan få den pulserende bylivs stemning og grønne rekreative områder i én og samme bydel. Når du bor i en af vores lejeboliger i København, har du mulighed for at nyde de mange forskellige kvaliteter, ved at bo i byen, men tæt på både grønne arealer, shopping, vand, kultur og gastronomiske oplevelser – kort sagt, så er alt indenfor rækkevidde, når du vælger en lejebolig i København.

Lejebolig København = et utal af muligheder. Udover vores mange forskellige lejligheder, der findes i flere størrelser og antal rum, men selvfølgelig også bydele, så har du også mulighed for at vælge mellem en umøbleret eller møbleret lejlighed i København. På denne måde er det let at flytte ind på dine egne præmisser. En møbleret lejlighed kan fx være en fordel, hvis du bruger lejligheden som en pendlerbolig, en midlertidig bolig eller har brug for en hurtigt og let indflytning, hvor det hele fungerer fra første dag.

Se vores ledige lejeboliger i København

Hos City Apartment finder du flere ledige lejeboliger i København, hvor du med garanti vil føle dig hjemme i en af dem. Vi har lejligheder i København og de forskellige bydele samt de omgrænsende byer, der hører under Københavns Kommune. Hvis du specifikt leder efter en lejlighed i København K, finder du dette under den respektive side.

Vi har ledige lejeboliger i København, herunder:

  • Frederiksberg
  • Brønshøj
  • Glostrup
  • Østerbro

Og vi opdaterer selvfølgelig løbende med flere områder.

Selvom de forskellige områder har hver deres særegne kvaliteter og charme, så har de også en masse fællestræk, som du kan opleve, når du vælger en lejebolig København via City Apartment. Fælles for områderne er nemlig, at du har adgang til grønne områder inden for kort tid, der er rige muligheder for shopping og indkøb og det er muligt at komme ind til centrum i løbet af få minutter enten ved hjælp af de mange offentlige transportmuligheder, bil eller cykel. Når du bor i en af vores lejeboliger i København, har du ligeledes kort afstand til både børneinstitutioner, kunstmuseer, mange fritidsaktiviteter og gode spisesteder.

Lejebolig i København med ubegrænset leje

Det kan være en jungle at finde rundt i det Københavnske boligmarked, men hos City Apartment har vi gjort det let at finde dit nye hjem og lejebolig i København.

Når du vælger en ledig lejebolig i København gennem City Apartment, kan du nyde godt af mange fordele:

  • Ubegrænset leje: vi tilbyder ubegrænsede lejeperioder i vores lejeboliger i København, dog med en minimumsperiode på 1 år. På denne måde er du sikret, at du slipper for at flytte rundt med jævne mellemrum og du kan nå at føle dig ordentligt hjemme. Ønsker du at flytte fra boligen efter allerede et år, opsiger du blot lejligheden efter 9 måneder, da der er 3 måneders opsigelse.

  • Møbleret eller umøbleret: vi har alle forskellige præferencer og situationer, der skal tages hensyn til når vi vælger lejebolig København. Derfor finder du både møblerede og umøblerede lejeboliger blandt vores udvalg af ledige lejligheder.

  • Mulighed for CPR registrering på adressen: de fleste af vores ledige lejeboliger i København giver mulighed for CPR registrering og adresseskift. Dog finder du også enkelte muligheder, hvor dette ikke er muligt, men derimod kan være en fordel, hvis formålet er en midlertidig bolig, pendlerbolig eller er oplagt til ferie eller familiebesøg.