Lejebolig København K

Søger du en lejebolig i København K? Her på siden finder du vores ledige lejligheder i København K. Vi tilbyder både møblerede og umøblerede lejeboliger med ubegrænset leje. Når du lejer din nye lejlighed i det centrale København via City Apartment, så er du altid garanteret høj service og sikkerhed. Husk at tjekke alle vores ledige lejligheder til leje i København. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp i forbindelse med vores lejeboliger, så er du meget velkommen til at henvende dig.

Ingen resultater fundet !

Lejebolig København K - føl dig hjemme i centrum

Når du bor i København K, kommer du ikke tættere på det pulserende og charmerende byliv. Her har du dagligt mulighed for at nyde cafélivet, restauranter, shopping samt rekreative grønne områder, hvor du kan nyde en café latte to-go og få et afbræk fra byens mange lyde og vibrationer. Hos os er du i centrum og med den rette lejlighed til leje i København K fra City Apartment, kan du føle dig hjemme i trygge og hyggelige rammer.

Her på siden finder du vores ledige lejligheder til leje i København K, men vi har også mange andre ledige lejeboliger i København, hvor du kan udforske de skønne dele af den danske storby. Her finder du fx lejeboliger på Østerbro, Amager, Vesterbro, Nørrebro, København NV, Frederiksberg, Valby samt Glostrup og Brønshøj.

Fordi du skal føle dig hjemme i en lejelejlighed i København K, er det vigtigt, at boligen passer til dig og dine behov. Derfor har vi både møblerede og umøblerede lejligheder, hvor du har mulighed for sætte dit eget præg på hjemmet.

Lejlighed til leje i København K - oplev den gamle bys charme

En lejebolig København K byder på rige muligheder for at opleve den interessante arkitektur, der gemmer på både ny og gammel charme samt masser af personlighed. Når du bor i en lejelejlighed i København K, bor du også helt inde i centrum af byen, hvor du kan nyde godt af de mange muligheder, men også de korte transportafstande.

København er kendt som værende en rigtig cykelby og du har derfor mulighed for at kunne tage cyklen langt de fleste steder hen, når du vælger at bosætte dig i en lejebolig i København K fra City Apartment. Mens du cykler gennem de Københavnske gader, kan du med fordel nyde foreningen af gamle og nye bygninger, byens pulserende liv – og selvfølgelig de mange og gode cykelstier, der er at finde i hele byen.

Ubegrænset lejebolig København K

Lejebolig København K + City Apartment = dit nye hjem i lang tid.
Hos City Apartment tilbyder vi ubegrænset leje, når du vælger din nye leje lejlighed i København K eller andre steder i Københavnsområdet. Alle vores lejeperioder er ubegrænsede, så du kan bo i din nye lejelejlighed i København K i mange år og føle dig hjemme.
Alle vores lejekontrakter har 3 måneders opsigelse. Hermed er du hurtigt videre, nemt og bekvemt. Du kan med fordel tage et kig på en af vores andre ledige lejeboliger, så du kan finde dit nye hjem.

Lejebolig København K inkl. møbler? Intet problem! Du finder både møblerede og umøblerede lejelejligheder i København K hos City Apartment, så du kan vælge efter dit eget behov.

Hos City Apartment er du altid garanteret høj sikkerhed og service, når du lejer din lejlighed i København K gennem os. Har du spørgsmål eller brug for hjælp i forbindelse med vores lejligheder? Kontakt os gerne, vi står klar til at hjælpe dig.

The possibility of long term rental in Copenhagen makes it easy if you e.g. are relocating to Denmark due to a new job, family matters or similar and the unlimited lease periods are perfect, since you do not have to worry about moving around and only use your precious time on what matters the most to you. 

We offer both unfurnished and fully furnished apartments, which makes it easy to decide for yourself whether you want to decorate and choose all of the interior or if you just want to feel at home from day one in your new place.

Our city centre apartments make it easy to find your new home and we offer a lot of options regarding apartment size and budget. If you have any special requests for your new home in Copenhagen, feel free to contact us and we will try to accommodate your wishes.

Bo i København K

Det er vist ingen hemmelighed, at du har alt inden for rækkevidde, når du bor i en City Apartment lejebolig i København K. Du er placeret i midten af det hele.

København K byder på lidt af det hele. Selv grønne områder – faktisk flere.
Når du bor i en City Apartment lejebolig i København K har du fantastiske shoppingmuligheder i de mange butikker, gode indkøbsmuligheder, masser af lækre restauranter, caféer og barer, samt lækre grønne rekreative områder. Du har endda også adgang til havet inden for kort tid.

Blandt de grønne områder kan der bl.a. nævnes:

 • Kongens Have
 • Amaliehaven
 • Ørstedsparken
 • Det Kongelige Biblioteks Have
 • Botanisk Have
 • Kastellet

Du kan desuden tilbringe de skønne og varme sommerdage ved de mange havnebade eller havneområder, som fx ved Ofelia Beach, omkring Inderhavnsbroen og Christians Brygge, bare for at nævne nogle få. København K er omgivet af meget vand og har mange skønne områder med broer og kanaler, hvor du kan trække frisk havluft midt i byen.

Når du derimod har brug for at få stillet din shopping trang, kan du shoppe amok i de tusindvis af butikker i området. Du kan bl.a. gå en tur ned ad Strøget, der er ligger helt centralt i København K og samler en masse butikker, lige fra designer og luksusvarer til de mere overkommelige priser og specialbutikker.
Når du bevæger dig væk fra Strøget og andre store gader, og ned af de mindre gader, finder du mange mindre og spændende butikker. Her kan du slå dig løs i små kunstner butikker, vintage forretninger, lokale guldsmede samt nye danske og udenlandske brands.
På de regnfulde dage kan du med fordel besøge en af de mange storcentre i indre by, fx Magasin eller Illum. Her der samlet en masse spændende brands, hvor du kan slå dig løs og shoppe amok.

Efter shoppingen kan du spise en god frokost eller aftensmad. Læs mere om de forskellige muligheder længere nede på siden.

Ønsker du en dag med kulturelle eller historiske fornøjelser, kan du med fordel gå på opdagelse i egen by. København K emmer af historie og kunst, og du finder utallige muligheder, hvor du kan få din stillet din nysgerrighed.
Der er naturligvis alle de klassiske attraktioner at besøge, som fx Rundetårn, Amalienborg, Marmorkirken, Rosenborg Slot, Kongens Have, Christiansborg Slot, Vor Frue Kirke, Børsen, Operaen og meget, meget mere. Du kan dog med fordel også gå på opdagelse blandt:

 • Statens Museum for Kunst der har flere årlige udstillinger samt den faste samling
 • Det Kongelige Bibliotek
 • Dansk Arkitektur Center
 • Holmen
 • Christiania
 • Davids Samling
 • Skuespilhuset
 • Thorvaldsens Museum

Ønsker du at slappe af eller have en aktiv fritid, kan du vælge at gå eller løbe en tur rundt om søerne, der vil være i kort afstand fra din lejebolig i København K.

Skole, børnehave og vuggestue København K

Hvis du søger en vuggestue i København K er der rig mulighed for at vælge en, der er placeret tæt på din nye City Apartment lejebolig i København K.
Langt de fleste vuggestuer i København K er integrerede institutioner, hvilket betyder, at der er både vuggestue og børnehave under ét og samme tag. Dette kan være en fordel, da barnet slipper for at skulle skifte institution og det virker derfor mere trygt.

Når dit barn når børnehavealderen har du ligeledes god mulighed for at finde en god børnehave i København K. Ligesom ved vuggestuer, er der dog flest integrerede institutioner.

Vær opmærksom på, at der kun findes få institutioner i området omkring Kongens Nytorv og Nyhavn.

Der er mange skoler i København K, men du bør være opmærksom på, at hvis du vælger en lejebolig i København K omkring Kongens Nytorv, vil der ikke være en skole placeret inden for meget kort afstand. Det vil dog stadig være let at finde en skole i området.
Der er fortrinsvis mange privatskoler i København K, kontra folkeskoler. Hvis du ønsker, at dit barn skal gå på privatskole i København K, kan du med fordel tage et kig på disse:

 • N. Zahles Skole
 • Det Kongelige Vajsenhus
 • Den Frie Fakkel
 • Christianshavns Døttreskole

Caféer, spisesteder og restauranter København K

Når du bor i en City Apartment København K lejebolig, kan du se frem til at have mange spændende spisesteder inden for kort afstand.

Der findes mange cafeer i København K, hvor du enten kan nyde en god kop kaffe, et stykke kage eller en anden dessert. Du er altid garanteret at finde en café i København K, men du kan med fordel prøve at besøge disse:

 • Kafeteria
 • The Union Kitchen
 • Paludan Bogcafé
 • Bastard Café
 • The Living Room

Du kan boltre dig i restauranter i København K og du kan sagtens spise på en ny restaurant hver uge hele året, hvis du har lyst.
Smag dig eksempelvis gennem:

 • Cantina
 • Llama
 • Frank
 • Vespa
 • Esmee
 • Bottega Barlie
 • Bazaar
 • Vinoria Lilo
 • Pastis

Hvis du ønsker en kombination af både restauranter, caféer og specialiteter, kan du med fordel besøge Torvehallerne.

Parkering København K

København K er opdelt i parkeringszoner, der angiver prisen for parkering.

Det kan sommetider være svært at finde en p plads i København K og du kan med fordel vælge at parkere i et parkeringshus i København K i stedet.
Du finder et parkeringshus i København K her:

 • BLOX
 • Jeudan, Wildersgade
 • Jeudan, Gammel Mønt
 • Jeudan, Skt. Annæ Plads
 • Jeudan, Dronningens Tværgade

Det er desværre svært at finde gratis parkering i København K, men det er muligt at holde gratis ved Operaen, Vor Frelsers Kirke, Christianshavn og Christiania.

Når du vælger at bo i en City Apartment lejebolig i København K, kan du søge om en parkeringslicens hos Københavns Kommune.