Lejebolig Frederiksberg

Frederiksberg er en by midt i byen – ja faktisk er Frederiksberg sin helt egen kommune. Her finder du vores ledige lejeboliger på det grønne og centrale Frederiksberg. Vi tilbyder både møblerede og umøblerede lejeboliger med ubegrænset leje. Når du lejer din nye Frederiksberg-lejebolig hos City Apartment, så er du garanteret et høj serviceniveau og god sikkerhed. Husk at se alle vores ledige lejemål i København. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp i forbindelse med vores lejemål, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os.

Reserveret

Post nr: 2100

Ledig fra01/02/2022

Nymalet 3 værelses lejlighed

98 m²

-

15000 DKK / per. month

Lejebolig på Frederiksberg - dit hjem i midten

Når du bor i en City Apartment lejelejlighed på Frederiksberg, bor du praktisk talt i midten på alle måder. Frederiksberg er en skøn bydel, der ligger i midten af København, men adskiller sig alligevel fra resten af storbyen. Frederiksberg er en selvstyrende kommune, der er omgrænset af Københavns Kommune på alle sider og fungerer derfor som en lille grøn oase midt i storbyen, grundet de mange grønne arealer og parker.

Er lejebolig Frederiksberg ikke det eneste du søger? Find en lejebolig i København gennem City Apartment. Vi har lejligheder til leje i hele Københavnsområdet, herunder, København K, Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Valby, Brønshøj, Glostrup og mange andre skønne områder.

Hvis du er så heldig at kunne kalde en Frederiksberg lejebolig for hjem, har du alt hvad du behøver inden for rækkevidde. Vores mange lejligheder til leje på Frederiksberg ligger jævnt fordelt i hele bydelen og kommunen, men du vil altid være i cykelafstand fra gode shoppingmuligheder, seværdigheder, fantastiske spisesteder og caféer samt grønne områder, hvor der er rig mulighed for at slappe af eller dyrke sport.

Lejebolig Frederiksberg er garanti for at føle dig hjemme og bydelen henvender sig til mange forskellige typer af mennesker, herunder studerende, unge par, børnefamilier og ældre. Frederiksberg byder på attraktive omgivelser med både Frederiksberg Have, Søndermarken, Københavns Zoo, Falkoner Biograf og Frederiksberg Centret inden for kort afstand.

Se vores ledige lejligheder til leje på Frederiksberg

Du finder flere ledige lejligheder til leje på Frederiksberg her hos City Apartment. Vi får jævnligt flere på siden i takt med at der bliver flere lejeboliger tilgængelige, så hvis du ikke finder noget lige i dag, så besøg endelig siden senere eller tag et kig på et af de andre attraktive områder, der er tilgængelige via os.

Har du specifikke ønsker til din nye lejebolig Frederiksberg eller fandt du bare ikke hvad du præcist søgte efter? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 33 01 00 eller mail info@cityapartment.dk – eller brug vores anmodningsformular, hvor du kan præcisere dine ønsker til en lejlighed til leje på Frederiksberg.

Når du bor i en lejelejlighed på Frederiksberg har du altid let ved komme fra A til B. Cyklen er et foretrukket transportmiddel i København generelt og der er altid mulighed for parkering, hvilket sommetider kan være svært, hvis du er i bil. Der er desuden rig mulighed for at gøre brug af den offentlige transport, hvor der går flere busruter gennem Frederiksberg. Du finder også både S-togs stationer, metro og den nye Cityring, der sørger for at samle alle knudepunkterne.

Ubegrænset lejebolig Frederiksberg

Hos City Apartment giver lejebolig Frederiksberg mulighed for ubegrænset lejeperiode. Så er du sikker på, at kunne føle dig hjemme i lang tid, uden at skulle bekymre dig om at skulle flytte igen og igen, hvilket ofte ses i Københavnsområdet.

Alle lejeperioder på vores lejligheder til leje på Frederiksberg har et minimum på 1 år samt 3 måneders opsigelse. Skulle du alligevel ønske at fraflytte efter blot et år, opsiger du blot efter 9 måneder, hvorefter de 3 måneders opsigelse vil træde i kraft.

Når du søger lejebolig Frederiksberg på vores side, vil du både finde møblerede og umøblerede lejemål, hvor du enten har mulighed for at sætte dit eget præg på lejligheden eller føle dig hjemme allerede fra indflytningsdagen.