Lejebolig Frederiksberg

Frederiksberg er en by midt i byen – ja faktisk er Frederiksberg sin helt egen kommune. Her finder du vores ledige lejeboliger på det grønne og centrale Frederiksberg. Vi tilbyder både møblerede og umøblerede lejeboliger med ubegrænset leje. Når du lejer din nye Frederiksberg-lejebolig hos City Apartment, så er du garanteret et høj serviceniveau og god sikkerhed. Husk at se alle vores ledige lejemål i København. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp i forbindelse med vores lejemål, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os.

Lejebolig på Frederiksberg - dit hjem i midten

Når du bor i en City Apartment lejelejlighed på Frederiksberg, bor du praktisk talt i midten på alle måder. Frederiksberg er en skøn bydel, der ligger i midten af København, men adskiller sig alligevel fra resten af storbyen. Frederiksberg er en selvstyrende kommune, der er omgrænset af Københavns Kommune på alle sider og fungerer derfor som en lille grøn oase midt i storbyen, grundet de mange grønne arealer og parker.

Er lejebolig Frederiksberg ikke det eneste du søger? Find en lejebolig i København gennem City Apartment. Vi har lejligheder til leje i hele Københavnsområdet, herunder, København K, Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Valby, Brønshøj, Glostrup og mange andre skønne områder.

Hvis du er så heldig at kunne kalde en Frederiksberg lejebolig for hjem, har du alt hvad du behøver inden for rækkevidde. Vores mange lejligheder til leje på Frederiksberg ligger jævnt fordelt i hele bydelen og kommunen, men du vil altid være i cykelafstand fra gode shoppingmuligheder, seværdigheder, fantastiske spisesteder og caféer samt grønne områder, hvor der er rig mulighed for at slappe af eller dyrke sport.

Lejebolig Frederiksberg er garanti for at føle dig hjemme og bydelen henvender sig til mange forskellige typer af mennesker, herunder studerende, unge par, børnefamilier og ældre. Frederiksberg byder på attraktive omgivelser med både Frederiksberg Have, Søndermarken, Københavns Zoo, Falkoner Biograf og Frederiksberg Centret inden for kort afstand.

Se vores ledige lejligheder til leje på Frederiksberg

Du finder flere ledige lejligheder til leje på Frederiksberg her hos City Apartment. Vi får jævnligt flere på siden i takt med at der bliver flere lejeboliger tilgængelige, så hvis du ikke finder noget lige i dag, så besøg endelig siden senere eller tag et kig på et af de andre attraktive områder, der er tilgængelige via os.

Har du specifikke ønsker til din nye lejebolig Frederiksberg eller fandt du bare ikke hvad du præcist søgte efter? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 33 01 00 eller mail info@cityapartment.dk – eller brug vores anmodningsformular, hvor du kan præcisere dine ønsker til en lejlighed til leje på Frederiksberg.

Når du bor i en lejelejlighed på Frederiksberg har du altid let ved komme fra A til B. Cyklen er et foretrukket transportmiddel i København generelt og der er altid mulighed for parkering, hvilket sommetider kan være svært, hvis du er i bil. Der er desuden rig mulighed for at gøre brug af den offentlige transport, hvor der går flere busruter gennem Frederiksberg. Du finder også både S-togs stationer, metro og den nye Cityring, der sørger for at samle alle knudepunkterne.

Ubegrænset lejebolig Frederiksberg

Hos City Apartment giver lejebolig Frederiksberg mulighed for ubegrænset lejeperiode. Så er du sikker på, at kunne føle dig hjemme i lang tid, uden at skulle bekymre dig om at skulle flytte igen og igen, hvilket ofte ses i Københavnsområdet.

Når du søger lejebolig Frederiksberg på vores side, vil du både finde møblerede og umøblerede lejemål, hvor du enten har mulighed for at sætte dit eget præg på lejligheden eller føle dig hjemme allerede fra indflytningsdagen.

Bo på Frederiksberg

Hvis du vælger at bo i en lejebolig på Frederiksberg fra os, kan du se frem til at bo i et stille område, placeret i midten af København. Du får således det bedste fra begge sider, hvor du kan nyde at bo centralt i byen med kort afstand til det hele, men samtidig bo i rolige omgivelser med let adgang til skønne grønne arealer.
Hvis du ønsker at bo på Frederiksberg, kan du med fordel holde øje med denne side, hvor vi løbende opdaterer med ledige lejelejligheder. Du kan også vælge at tilmelde dig vores venteliste, hvor vi kontakter dig, så snart vi har en ledig lejlighed, der matcher dine krav på så mange punkter som muligt.

Frederiksberg ligger midt i København, men er en selvstændig kommune. Det er således en by i byen, men fungerer også som en grøn oase i en storby. Frederiksberg er nemlig kendt for de mange alléer, små parker og store grønne områder, der giver en skøn ro, selvom du er placeret i selve byen.

Der er samtidig mange indkøbs- og shoppingmuligheder, da Frederiksberg bugner af spændende butikker, der tæller lige fra de kendte større butikker til de små håndværks forretninger, der byder på unikt design.

Caféer og restauranter på Frederiksberg

Hvis du vælger at bo i en af vores lejelejligheder på Frederiksberg, kan du se frem til at være i kort afstand til en masse lækre caféer og restauranter.
Der findes nemlig mange spændende restauranter på Frederiksberg, hvor du kan tage på en smagsrejse gennem mange forskellige køkkener fra flere lande. Du finder bl.a. både danske, indiske, italienske, vietnamesiske, kinesiske, amerikanske og franske spisesteder på Frederiksberg.

Der findes også mange hyggelige caféer på Frederiksberg, hvor du enten kan nyde en kop kaffe eller lignende på selve caféen eller to go. Mange af caféerne tilbyder også udendørs servering i sommerhalvåret, hvor det er muligt at nyde det gode vejr, mens andre også tilbyder udendørs servering om vinteren, hvor arealet varmes op af effektive varmelamper og der tilbydes tæpper, så du kan holde dig varm i den friske luft.

Frederiksbergs restauranter spænder bredt og du finder alt lige fra spændende gourmet restauranter, special pizzeriaer og sandwich/salatbarer til den hurtige frokost. Det er også altid muligt at finde et sted at spise, hvor du kan slukke den lille sult mellem måltiderne.

Om aftenen og i weekenderne kan du med fordel gå på opdagelse blandt de mange spændende drinks- og ølbarer, hvor stemningen er høj og atmosfæren er hyggelig.

Parkering på Frederiksberg

Der er både gratis og betalt parkering på Frederiksberg. I hverdage mellem kl. 07 og 24 samt lørdage mellem kl. 07 og 17 er der gratis parkering på Frederiksberg de to første timer. Herefter koster parkeringen pr. time. Du kan købe en parkeringsbillet i en af de mange standere på gaden eller gøre brug af en af de mange parkerings apps, der kan hentes til mobiltelefonen.
På Frederiksbergs kommunes hjemmeside er det muligt at se priserne for parkering pr. time. Dette revideres løbende.

Hvis du vælger at bo en af vores lejeboliger på Frederiksberg, kan du bestille en beboerlicens til parkering. Dette koster mellem 160 kr og 290 kr, hvilket afhænger af dit køretøj og dets energiklasse.

Frederiksberg gardens and parks

The Frederiksberg gardens has been a favourite leisure destination for many people in Copenhagen throughout the years. You can go for a walk in the park or take the boat through the small canals, where you can enjoy the vastness of the gardens.

Whilst in the Frederiksberg gardens you can also take a walk past the Frederiksberg palace, which is a beautiful baroque residence with an excellent view over the gardens.

The gardens are open from 06:00 through 17:00 or 22:00, depending on the season.

Frederiksberg skoler og privatskoler

Der findes i alt 12 folkeskoler på Frederiksberg, hvoraf to af dem er specialskoler med færre elever samt en enkelt skole, der kun tilbyder 7. – 10. klasse. Der findes ligeledes også privatskoler på Frederiksberg. Her findes 6 privatskoler i området.

Oversigt over Frederiksberg skoler (folkeskoler):

 • Skolen ved Bülowsvej
 • Skolen på Duevej
 • Skolen på La Cours Vej
 • Lindevangsskolen
 • Ny Hollænderskolen
 • Skolen på Nyelandsvej
 • Søndermarkskolen
 • Tre Falke Skolen (tilbyder kun 7. – 10. klasse)
 • Skolen ved Søerne
 • Skolen på Grundtvigsvej
 • Skolen ved Nordens Plads (specialskole)
 • Christianskolen (specialskole)

Oversigt over Frederiksberg privatskoler:

 • Frederik Barfod Skole
 • Frederiksberg Friskole
 • Jakobskolen
 • Johannesskolen
 • Kaptajn Johnsens Skole
 • Prins Henriks Skole

Frederiksberg er inddelt i 9 skoledistrikter, hvilket bestemmer fordelingen af elever til de 12 folkeskoler. Der gælder andre regler for privatskoler på Frederiksberg.
Frederiksberg kommune har relativt lave udgifter til deres folkeskoler og har den 10. laveste udgift blandt de andre 98 danske kommuner.

Udover folkeskoler og privatskoler på Frederiksberg, så er der ligeledes også uddannelsessteder såsom gymnasium, erhvervsskoler og videregående uddannelser, hvilket betyder, at Frederiksberg giver mange muligheder for uddannelse til alle aldersgrupper.

Til de mindre børn er der også stor mulighed for at finde både vuggestuer og børnehaver på Frederiksberg. Det er vigtigt, at du skriver dit barn op til en plads i en institution i god tid, da der er ventelister i Frederiksberg kommune.
Du finder omkring 60 vuggestuer på Frederiksberg samt 57 børnehaver, hvoraf ca. 53 af dem er integrerede, hvilket betyder, at der tilbydes både vuggestue og børnehave i samme institution.