Lejebolig Valby

Er du på udkig efter en lejebolig i Valby? Her på siden finder du alle vores ledige lejemål i den københavnske bydel Valby. Vi tilbyder både umøblerede og møblerede lejeboliger med helt ubegrænset leje. Når du lejer din nye lejebolig i Valby hos City Apartment, så er du altid garanteret et meget højt serviceniveau samt stor sikkerhed. Husk at udforske alle vores ledige lejeboliger i København. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp i forbindelse med vores lejemål, så er du meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.

Reserveret

Post nr.2500

Ledig fra15/04/2024

Nymalet/slebet lejlighed med 2 værelser og stort køkken.

108 m²

-

15000 DKK / pr. måned

Lejebolig Valby - bo i en bydel i rygende udvikling

De seneste par år har den Københavnske bydel Valby været igennem en rivende udvikling, der stensikkert har ændret bybilledet og skabt en skøn atmosfære. Her på siden finder du vores ledige Valby lejeboliger, som du kan kalde dit nye hjem. Valby er en del af København og ligger i periferien af byen. Søger du bredere end kun Valby lejelejligheder? Find en leje lejlighed i København gennem City Apartment. Vi tilbyder skønne boliger i bl.a. indre by, men også på Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, Amager, Frederiksberg og i Brønshøj.

Når du bor i en Valby lejlighed fra City Apartment, kan du se frem til at have det meste inden for rækkevidde. Du kan desuden nyde godt af de mange transportmuligheder, da Valby er et knudepunkt for meget offentlig transport som fx bus og togforbindelser. På Valby Station har du også mulighed for at tage regionaltog, så du let kan komme rundt i resten af Danmark. Det er naturligvis også muligt at cykle ind til byen på forholdsvis kort tid, da du er i kort cykelafstand til indre by.

Hvis du bor i en Valby lejelejlighed, har du både shopping, indkøb, skoler, caféer og institutioner inden for kort afstand, uanset hvor i bydelen du bor. Du finder ligeledes også en lang række special- og håndværksbutikker, der tilbyder en masse unikke produkter. Blandt shopping-kategorien kan du også gå på opdagelse i Spinderiet, der er et åbent shoppingcenter, hvor du både finder apotek, butikker, caféer, boghandel mm.

En lejebolig i Valby gør det muligt at boltre dig i masser af aktiviteter, uanset om du er til sport, svømning eller kulturelle udfoldelser og oplevelser.

I Valby finder du blandt andet:

 • Valbyparken, der både tilbyder en naturlegeplads, sommerkoncerter, mulighed for sportsaktiviteter og hele 17 forskellige temahaver
 • Spinderiet shoppingcenter, der huser mange forskellige forretninger
 • Håndværkerbyen, der er et historisk område
 • Valby Bakke med god udsigt til København
 • Valby Vandkulturhus og svømmehal
 • Valby Kulturhus
 • Bowling
 • Biograf
 • Teater V
 • Villakvarterer og nybyggeri
 • Grønttorvet, den nye spirende bydel i Valby

Find din nye lejelejlighed i Valby

Hvis du søger efter en lejebolig i Valby, har City Apartment ofte ledige lejelejligheder, der gør det muligt at føle dig hjemme i den bydel, hvor du allerhelst vil bo. Vores lejligheder i Valby henvender sig til mange forskellige, uanset om du leder efter et sted at bo med din familie, partner eller alene.

Er der ingen ledig lejebolig Valby? Du er altid velkommen til at tage et kig på en af vores mange andre ledige lejeboliger i Københavnsområdet, hvis du ønsker at bo i andre dele af byen. Hvis du har et specifikt ønske om at bo i Valby, kan du også altid kontakte os gennem vores venteliste. Her har du mulighed for at angive specifikke ønsker til Valby lejligheden. Vi stræber altid efter at imødekomme ønskerne så godt som muligt og forsøger altid at efterleve dine krav i bedste stil, inden for vores rammer og ledige lejligheder.

Lejebolig Valby - føl dig hjemme med ubegrænset lejeperiode

Find en lejlighed i Valby, som du kan kalde for hjem. Hos City Apartment ved vi hvor omfangsrigt, stressende og besværligt det er at flytte. Derfor kan du nyde godt af en ubegrænset lejeperiode, når du vælger en Valby lejebolig gennem os. Den ubegrænsede lejeperiode gælder naturligvis også vores andre lejemål i Københavnsområdet.

Når du vælger en lejelejlighed i Valby eller resten af Københavnsområdet er du ikke låst af en fast lejekontrakt. Der er nemlig hverken en minimumsperiode for leje eller begrænset lejeperiode. Du bestemmer derfor helt selv hvor længe du har lyst til at blive boende i dit nye hjem og du kan til hver en tid opsige lejekontrakten, selv efter få måneder, hvis du skulle have brug for dette. Vær dog opmærksom på at der er 3 måneders opsigelse af lejekontrakten for alle lejligheder.

Bo i Valby

Når du vælger at bo i en lejebolig Valby gennem City Apartment, har du alt inden for rækkevidde. Du får nemlig både by, grønne områder, offentlig transport, havn og shopping inden for samme område.

Valby byder på byliv, men uden alt for meget støj og larm, da det ligger lidt tilbagetrukket fra indre by. Dog er det let at komme helt ind til centrum på kort tid, enten ved offentlig transport eller på cykel.
Den offentlige transport tæller både bus, tog og metro, der alle samler sig omkring flere knudepunkter, hvor det også er muligt at skifte transportmiddel.
Har du bil, er der mulighed for lokal parkering, men du bør være opmærksom på skiltning, da der ofte er tale om betalingsparkering.

Selvom du bor i byen, så er der masser af grønne områder, hvor du enten kan slappe af eller være aktiv. Du kan eksempelvis gå en tur i Vigerslevparken eller være aktiv i Valby Idrætspark, der ligger i forlængelse af den store park, Valbyparken.
Er du til vand, hav og strand, kan du med fordel slappe af på Valby Strand, der ligger forenden af Valbyparken.

Vuggestue, børnehave og skoler Valby

Er der små børn i husstanden eller går I med tanken om at familien skal vokse? Når I vælger en lejebolig Valby gennem City Apartment, er der rig mulighed for at finde både institutioner og skoler i nærheden.

Til de helt små, er det muligt at finde en vuggestue Valby i nærheden af hjem, så I ikke skal så langt. Der findes mange vuggestuer spredt i hele området.
Hvis du ønsker at dit barn skal gå i en lille dagpleje eller vuggestue Valby, bør du være opmærksom på, at mange af de mindre institutioner har en lang venteliste. Dette betyder, at du bør skrive barnet op i god tid.
Mange af vuggestuerne i Valby er integrerede institutioner, hvilket vil sige, at det en kombineret vuggestue og børnehave på samme sted. Dette kan være en fordel for barnet, da det kan skabe en tryghed, fordi stedet forbliver det samme, selvom barnet bliver ældre.

Der findes primært kun børnehaver som led i en integreret institution. Søger du børnehave Valby, kan du derfor med fordel skrive barnet ind i den foretrukne institution allerede fra vuggestuealderen, hvis du ønsker at barnet skal blive i samme institution.

Er det tid til skolestart eller skal barnet skifte skole? Der findes mange skoler Valby, der alle ligger spredt i hele området, så I altid bor tæt på en skole, når I vælger en lejebolig Valby gennem City Apartment.

Blandt skoler i Valby kan der bl.a. nævnes:

 • Lykkebo Skole
 • Vigerslev Allés Skole
 • Hanssted Skole
 • Kirsebærhavens Skole
 • Ålholm Skole
 • Valby SKole
 • Salix Skole

Ønsker du at dit barn skal gå på privatskole, kan der herunder nævnes Freinetskolen, Trekronergade Freinetskole, Kildeskolen og Byens Skole, der alle ligger i Valby.
Blandt de mange skoler Valby er der også en enkelt international skole at finde.

Caféer og restauranter Valby

Hvis du bor i en lejebolig Valby fra City Apartment, har du rig mulighed for at gå på opdagelse blandt de mange spændende spisesteder. Her kan du smage dig gennem mange forskellige slags internationale køkkener og specialiteter, men naturligvis også det danske og nordiske. Spisesteder Valby repræsenterer nemlig det meste af verden, og du finder derfor alt mellem sushi, thai, dansk, amerikansk, indisk, italiensk, mexicansk og meget, meget mere.

Restauranter Valby byder på alt hvad hjertet og smagsløgene kan begære. Prøv fx at lægge vejen forbi Watami, Restaurant Bjælkehuset eller Brasserie Valby. Blandt de mange forskellige restauranter Valby finder du også måltider i forskellige prislejer, så alle kan være med.

Skal du have en kaffe to go eller bare sidde og hygge på stedet, så finder du også mange cafeer Valby. Det er altid muligt at finde en god kop kaffe eller et stykke kage til eftermiddagshyggen, hvis du befinder dig i området af Valby. Hvis du vælger at bo en lejebolig Valby gennem City Apartment, finder du med garanti også hurtigt dit lokale stamsted blandt de mange lokale cafeer Valby.

Parkering Valby

Når du parkerer i København, skal du være opmærksom på, at hele byen er opdelt i forskellige parkeringszoner. Disse zoner er angivet med farver, hvor rød er den dyreste at holde i, hvilket gør sig gældende for indre by, mens gul er den billigste. Valby hører til i gul zone.

Selvom du foretager parkering Valby og dermed i gul zone, kan der alligevel være bestemte lokale parkeringsregler. Det betyder, at du altid bør orientere dig i området, hvor du sætter bilen.
Hvis du vælger at bo i en lejebolig Valby gennem os, kan beboere ofte få en parkeringslicens til området. Dette kan søges om via Københavns Kommunes hjemmeside.

Det er desværre svært at finde gratis parkering Valby, og det er kun få steder der tilbyder det. Enkelte områder har tidsbegrænset gratis parkering, eksempelvis ved Spinderiet samt området syd for Vigerslev Allé. Husk altid at tjekke skiltene, om der er tale om betalt eller gratis parkering Valby.