Lejebolig i Glostrup

Hos City Apartment kan vi hjælpe dig med at finde en lejebolig i Glostrup, der passer til de ønsker og drømme du har til boligen, som du skal kalde hjem. Med en lejlighed i Glostrup gennem os, bliver processen så nem som mulig, så du hurtigt kan føle dig hjemme. Se de ledige lejligheder herunder.

Ingen resultater fundet !

Lejebolig i Glostrup - hvor du har arkitektur og grønne områder inden for rækkevidde

Glostrup er en bydel i Københavnsområdet, der ligger ca. 10 km fra Københavns centrum. Glostrup er kendt for sine industriområder, og for at have gode forbindelser til både tog, bus og letbanen, der kommer i 2025.

Men byen har også meget andet at byde på. Med en lejebolig i Glostrup, vil du have et udvalg af seværdigheder og områder inden for rækkevidde, heriblandt:

  • Det gamle vandtårn
  • Parker
  • Glostrup kirke (og andre flotte kirker)
  • Monumenter og statuer

Du vil desuden også have en række hyggelige cafeer med lækker mad og drikke inden for kort cykelafstand.

Vil du længere ind mod Københavns centrum, kan du også finde en lejebolig i København hos City Apartment.

Lejebolig i Glostrup - bo i byen med meget historie

Glostrup har i 2023 omkring 23.000 indbyggere, men er også en by, der går over 825 år tilbage i historien.

Byen blev første gang nævnt i historien i årene 1186 og 1197 som Glostorp, og bestod oprindeligt af bydelene Hvissinge, Ejby og Avedøre.

Siden dengang har byens udvikling taget fart, og flere er blevet fanget af byens lange historie, hvilket har resulteret i en tidobling i indbyggertallet fra 1900-tallet til i dag.

Er Glostrup byen for dit nye hjem, så vælg din lejlighed til leje i Glostrup igennem City Apartment. Du kan tage et kig på hvilke lejligheder vi har, og hvis du finder den helt rigtige, så hjælper vi dig igennem hele processen og sørger for at det er så nemt som muligt.

Lige meget hvilken lejebolig i Glostrup du er faldet for, sørger vi for, at den er i pæn stand og at sikkerheden er i orden med vores sikre låsesystem

Find din lejebolig i Glostrup gennem City Apartment

Når du finder din nye lejlighed i Glostrup, råder vi til, at du tager en gåtur rundt i området, så du rigtig kan få en fornemmelse af byen og om det skal være stedet du kalder dit hjem.

Vi opdaterer løbende vores udvalg af lejligheder, så hold godt øje med siden her. Det kan være at din drømme lejlighed til leje i Glostrup er gennem City Apartment. Du kan også tilmelde dig en boligagent hos os. Vores boligagent vil gøre grundarbejdet for dig og kontakte dig når vi har fundet en lejlighed i Glostrup, der passer til dine drømme og ønsker.

Er du faldet for en Glostrup lejebolig fra City Apartment, så book en fremvisning, så kan du se boligen og fornemme området inden du beslutter dig.

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 7033 0100 eller mail info@cityapartment.dk – eller brug vores formular, der er tilgængelig under ‘kontakt os’.

Vi ser frem til at hjælpe dig hjem til Glostrup.