Erhvervslejemål København

Hos City Apartment tilbyder vi erhvervslokaler i Københavnsområdet. Find dit nye kontor, klinik, butik, behandlingslokale, mødelokale, café eller undervisningslokale placeret på attraktive adresser i både indre by, Østerbro, Vesterbro mv. Vi administrerer en bred portefølje af erhvervslejemål i København, der inkluderer forskellige typer ejendomme og lokaler. Book en fremvisning af lokaler til erhvervsleje i København i dag.

Filtrering
Søgeresultater
Filtrering
Søgeresultater

Post nr: 2000

Ledig fra01/06/2023

Butik – Kontor – Undervisning – Behandling- Erhverv

165 m²

-

19000 DKK / per. month

Post nr: 1900

Ledig fra01/03/2023

Butik – Kontor – Behandlingslokaler – Mødelokaler – Erhverv

100 m²

-

12000 DKK / per. month

Find erhvervslejemål i København hos City Apartment

Hos City Apartment finder du dit nye erhvervslejemål i København. Alle lokalerne er tiltænkt erhvervsleje og må derfor kun bruges til formålet. Søger du derimod efter en lejlighed til privat brug og hvor du kan føle dig hjemme, finder du også skønne private lejeboliger i København hos os.

Når du skal vælge det rette erhvervslejemål i København er der mange ting du skal tage stilling til. En ting er dog meget vigtig: selvom der er tale om udlejning af lejlighed til virksomheder, så skal du stadig føle dig hjemme og godt tilpas, når du er på arbejde. Gode omgivelser smitter af på arbejdsglæden og på eventuelle besøgende kunder, hvilket afspejler sig i arbejdsprocesser og bundlinje.

Vores erhvervslejemål dækker det meste af København og du kan bl.a. finde lejemål i disse områder:

 • København K
 • Østerbro
 • Nørrebro
 • Vesterbro
 • Frederiksberg
 • Amager
 • Valby
 • Brønshøj

Erhvervsleje København

Når du skal finde nyt erhvervslejemål i København er det ikke alle lokaler, der egner sig lige godt til alle typer erhverv. Det er derfor vigtigt, at du overvejer dine krav til lejemålet inden du booker tid til en fremvisning af lokalet.

Ud fra hvert erhvervslejemål er der angivet hvad det enkelte lejemål vil egne sig til, eksempelvis behandlingslokale eller kontor. Se de mange muligheder nedenfor.

Café

Det kan være svært at finde de helt ideelle erhvervslokaler til leje, hvis du ønsker at åbne en café, da det kræver en forholdsvis åben rumdeling. Det helt ideelle erhvervslejemål i København kan dog også være subjektivt fra person til person, men uanset dine ønsker til lokalet, kan du vide dig sikker på at der er stor fleksibilitet, hvis du lejer gennem City Apartment.

Ud fra lejemålet er der altid angivet om netop dette lejemål egner sig til café. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker. Vi prøver altid at imødekomme så godt som muligt.

Mødelokale

Søger du et erhvervslejemål i København, der egner sig til mødelokale, finder du mange muligheder hos City Apartment. Det er også muligt at finde lejligheder til virksomheder i København, der egner sig som mødelokaler, grundet de store lokaler og gode rumfordeling.

Behandlingslokale

Hos City Apartment finder du flere erhvervslejemål, der egner sig som behandlingslokale. Vær opmærksom på hvilken type behandling du ønsker at foretage, da nogle af lejemålene befinder sig i kælderen og derfor kræver at klienterne er i stand til at gå på trapper. Behandlingslokalerne har en god rumfordeling, hvor det er muligt at have enten et eller flere behandlingsrum samt en reception, hvor klienterne kan melde ankomst samt vente forud behandlingen.

Klinik

Ønsker du erhvervsleje i København, der egner sig til klinikbrug, kan du ofte finde lejemål hos City Apartment, der opfylder disse ønsker.

Kontor

Vi tilbyder flere erhvervslejemål i København, der egner sig til kontorlokaler og mindre kontorfællesskaber. Det er desuden også muligt at finde en erhvervslejlighed i København, der egner sig perfekt til mindre virksomheder, der ønsker at have et hyggeligt kontor i de skønne Københavnske rammer.

Butik

Hvis du ønsker at åbne eller flytte butikslokaler, finder du flere Københavnske erhvervslejemål, der egner sig til netop dette. Det er en fordel at have indgang direkte fra gadeplan, hvis du ønsker at butikken skal være let tilgængelig for kunder. Har du spørgsmål til vores lejemål, så tøv ikke med at kontakte os.

Dette er blot et udpluk af de mange muligheder, som vores erhvervslejemål i København egner sig til. Har du andre krav, specifikke ønsker eller lignende, er du naturligvis altid velkommen til at henvende dig.

Værd at vide, når du søger efter erhvervslejemål i København

København er fyldt med liv og spirende nye muligheder. Der findes mange yderst attraktive adresser fordelt i hele Københavnsområdet og de forskellige områder af byen byder på hver sin stemning, så det er muligt at vælge netop det område, der matcher din virksomhed bedst.

Når du vælger et erhvervslejemål I København gennem City Apartment, finder du flere lokaler og erhvervslejligheder i de mange skønne bydele af København.

Bydelene er hver især kendt for bl.a.:

 • Østerbro: ligger i den nordøstlige del af København og bydelen byder på eksklusivitet, restauranter, caféer og en masse shoppingmuligheder. Der er samtidig også meget erhverv i form af kontorlokaler. Østerbro er en populær bydel blandt børnefamilier, unge par og ældre
 • Nørrebro: på Nørrebro finder du alt fra eksklusive spisesteder til små lokale forretninger. Området er meget mangfoldigt og byder på mange forskellige nationaliteter og interesser. Bydelen er især populær blandt unge og børnefamilier
 • Vesterbro: byder på mange skønne restaurant oplevelser og caféer. Det er desuden muligt at finde mange spændende shoppingmuligheder. Bydelen er især populær blandt unge, familier og ældre
 • København K: indre by er hjertet for shopping, caféer og restauranter. Der findes desuden mange erhvervslokaler blandt de gamle charmerende bygninger

Erhvervslejemål på Østerbro og resten af København, må kun anvendes til erhverv

City Apartment tilbyder mange forskellige lejemål, herunder erhvervslejemål på Østerbro samt i resten af Københavnsområdet.
Når du leder efter erhvervslejemål i København Ø, K, N, V, S eller andre steder, er der nogle ting, du bør være klar over forinden.

Erhvervslokaler må udelukkende anvendes til erhvervsmæssige formål. Det er derfor vigtigt, at du har en gyldig erhvervslejekontrakt.
Vi sørger for at du modtager den rette type lejekontrakt i forbindelse med leje af et af vores mange erhvervslejemål på Østerbro eller resten af København.

Vores erhvervslejemål på Østerbro, Frederiksberg, Nørrebro, Vesterbro, Frederiksberg eller i København K egner sig til flere forskellige formål, herunder klinik, kontor, mødelokaler, butik mm. Det er altid angivet, hvad det enkelte lejemål egner sig særligt godt som,
Nogle erhvervslejemål i København Ø egner sig eksempelvis særligt godt til behandlingslokaler, da der er tale om mindre rum, der kan bruges som separate lokaler til hver enkelte behandling.

Book fremvisning af vores erhvervslejemål i København allerede i dag

Book en fremvisning af et af vores erhvervslejemål i København allerede i dag og find den perfekte lokation til din virksomhed. Du finder både enkelte lokaler og erhvervs lejligheder til virksomheder i København her på siden.

Der vil løbende være nye ledige lokaler til erhvervsbrug. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker, som vi kan forsøge at imødekomme.