Lejebolig Vesterbro

Med en lejebolig på Vesterbro, kan det næsten ikke blive mere centralt. Her på siden finder du vores ledige lejeboliger i den københavnske bydel Vesterbro. Vi tilbyder både møblerede og umøblerede lejeboliger med ubegrænset leje. Når du lejer din nye lejlighed på Vesterbro hos os, så er du altid garanteret rigtig høj service og sikkerhed. Husk at gennemse alle vores ledige lejemål i København. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig, hvis du skulle have brug for det – kontakt os i dag!

Ingen resultater fundet !

Lejebolig Vesterbro - mere end bare et hjem

Hos City Apartment tilbyder vi ikke blot en lejelejlighed på Vesterbro. Vi tilbyder et sted, hvor du kan føle dig hjemme og skabe trygge rammer for dig selv og din familie – eller virksomhed. Hos City Apartment har vi nemlig både:

  • Lejebolig Vesterbro
  • Erhvervslokaler Vesterbro

Her på siden finder du alle vores lejligheder til leje på Vesterbro – stedet, du kan kalde “hjem”. Vesterbro er også kaldet København V og hører dermed under Københavns Kommune, der emmer af bylivets mange kvaliteter, men samtidig giver bred mulighed for afslappelse i grønne arealer. Når du bor i en lejlighed til leje på Vesterbro har du alt inden for rækkevidde. Du kan enten nyde godt af cykelbyens rige mulighed for at bruge cyklen som transportmiddel eller komme hurtigt rundt ved hjælp af den offentlige trafik, hvor Vesterbro er et knudepunkt.

Er du interesseret i andre steder end kun Vesterbro? Find din lejebolig i København hos City Apartment – vi har nemlig mange skønne lejelejligheder i hele Københavnsområdet, herunder København K, Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg, Valby, Brønshøj, Glostrup og mange andre dejlige områder.

Find din nye lejlighed til leje på Vesterbro

En lejebolig på Vesterbro er mere end bare en lejlighed. Vesterbro er en Københavnsk bydel, der byder velkommen til mange og du vil møde alt mellem studerende, børnefamilier, ældre borgere, unge par og mange forskellige nationaliteter.

Når du bor i en lejlighed til leje på Vesterbro, kan du nyde godt at de mange forskellige lækre spisesteder og restauranter, der henvender sig til enhver smag. Du finder ligeledes et rigt caféliv, barer, kulturinstitutioner og rekreationsområder, hvor du kan slå håret løst og tage en tur i Tivoli eller i flere skønne parker.

Din lejelejlighed på Vesterbro ligger ligeledes stadig tæt på både shopping på Strøget, men også i kort afstand fra både havet, Amager Fælled, havnebadet, søerne og offentlig transport.

Lejebolig Vesterbro - ligesom du vil have det

Vores skønne lejligheder til leje på Vesterbro er mere end blot en midlertidig løsning. Vi tilbyder nemlig en ubegrænset lejeperiode, så du kan føle dig hjemme.
Der er mange fordele ved at vælge en Vesterbro lejebolig gennem City Apartment, herunder:

  • Ubegrænset lejeperiode: alle vores lejligheder til leje på Vesterbro er omfattet ubegrænset leje, så du slipper for de ellers korte lejeperioder, der normalt er at finde på det Københavnske boligmarked. Alle lejekontrakter har en minimums lejeperiode på 1 år og har 3 måneders opsigelse. Det vil sige, at hvis du ønsker at fraflytte lejligheden efter allerede et år, kan kontrakten blot opsiges efter 9 måneder, så de 3 måneders opsigelse træder i kraft.

  • Det er muligt at registrere dit CPR-nummer og flytte adresse til bopælen, når der er tale om lejebolig Vesterbro gennem City Apartment. Der kan være undtagelser, hvor dette ikke er muligt og i så fald er det noteret under den enkelte bolig.

  • Du kan enten finde din nye Vesterbro lejebolig møbleret eller umøbleret. Dette giver dig de bedste muligheder, for at finde et hjem, der passer til dine behov. Når du vælger en umøbleret lejelejlighed på Vesterbro kan du let indrette dit hjem efter din egen personlige stil, hvorimod en møbleret lejebolig er beboelig allerede fra indflytningsdagen. Dette kan være en fordel, hvis formålet er en midlertidig bolig.