Lejebolig Vesterbro

Med en lejebolig på Vesterbro, kan det næsten ikke blive mere centralt. Her på siden finder du vores ledige lejeboliger i den københavnske bydel Vesterbro. Vi tilbyder både møblerede og umøblerede lejeboliger med ubegrænset leje. Når du lejer din nye lejlighed på Vesterbro hos os, så er du altid garanteret rigtig høj service og sikkerhed. Husk at gennemse alle vores ledige lejemål i København. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig, hvis du skulle have brug for det – kontakt os i dag!

Ingen resultater fundet !

Lejebolig Vesterbro - mere end bare et hjem

Hos City Apartment tilbyder vi ikke blot en lejelejlighed på Vesterbro. Vi tilbyder et sted, hvor du kan føle dig hjemme og skabe trygge rammer for dig selv og din familie – eller virksomhed. Hos City Apartment har vi nemlig både:

 • Lejebolig Vesterbro
 • Erhvervslokaler Vesterbro

Her på siden finder du alle vores lejligheder til leje på Vesterbro – stedet, du kan kalde “hjem”. Vesterbro er også kaldet København V og hører dermed under Københavns Kommune, der emmer af bylivets mange kvaliteter, men samtidig giver bred mulighed for afslappelse i grønne arealer. Når du bor i en lejlighed til leje på Vesterbro har du alt inden for rækkevidde. Du kan enten nyde godt af cykelbyens rige mulighed for at bruge cyklen som transportmiddel eller komme hurtigt rundt ved hjælp af den offentlige trafik, hvor Vesterbro er et knudepunkt.

Er du interesseret i andre steder end kun Vesterbro? Find din lejebolig i København hos City Apartment – vi har nemlig mange skønne lejelejligheder i hele Københavnsområdet, herunder København K, Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg, Valby, Brønshøj, Glostrup og mange andre dejlige områder.

Find din nye lejlighed til leje på Vesterbro

En lejebolig på Vesterbro er mere end bare en lejlighed. Vesterbro er en Københavnsk bydel, der byder velkommen til mange og du vil møde alt mellem studerende, børnefamilier, ældre borgere, unge par og mange forskellige nationaliteter.

Når du bor i en lejlighed til leje på Vesterbro, kan du nyde godt at de mange forskellige lækre spisesteder og restauranter, der henvender sig til enhver smag. Du finder ligeledes et rigt caféliv, barer, kulturinstitutioner og rekreationsområder, hvor du kan slå håret løst og tage en tur i Tivoli eller i flere skønne parker.

Din lejelejlighed på Vesterbro ligger ligeledes stadig tæt på både shopping på Strøget, men også i kort afstand fra både havet, Amager Fælled, havnebadet, søerne og offentlig transport.

Lejebolig Vesterbro - ligesom du vil have det

Vores skønne lejligheder til leje på Vesterbro er mere end blot en midlertidig løsning. Vi tilbyder nemlig en ubegrænset lejeperiode, så du kan føle dig hjemme.
Der er mange fordele ved at vælge en Vesterbro lejebolig gennem City Apartment, herunder:

 • Ubegrænset lejeperiode: alle vores lejligheder til leje på Vesterbro er omfattet ubegrænset leje, så du slipper for de ellers korte lejeperioder, der normalt er at finde på det Københavnske boligmarked. Alle lejekontrakter har 3 måneders opsigelse.
 • Det er muligt at registrere dit CPR-nummer og flytte adresse til bopælen, når der er tale om lejebolig Vesterbro gennem City Apartment. Der kan være undtagelser, hvor dette ikke er muligt og i så fald er det noteret under den enkelte bolig.
 • Du kan enten finde din nye Vesterbro lejebolig møbleret eller umøbleret. Dette giver dig de bedste muligheder, for at finde et hjem, der passer til dine behov. Når du vælger en umøbleret lejelejlighed på Vesterbro kan du let indrette dit hjem efter din egen personlige stil, hvorimod en møbleret lejebolig er beboelig allerede fra indflytningsdagen. Dette kan være en fordel, hvis formålet er en midlertidig bolig.

Bo på Vesterbro

Når du vælger en lejebolig på Vesterbro fra City Apartment, kan du se frem til at være tæt på alt hvad hjertet begærer. Du har byens pulserende liv, du har grønne rekreative områder hvor du kan slappe af, du har gode shoppingmuligheder, transportmuligheder og ikke mindst formidable spisesteder inden for kort afstand.

Vesterbro, også kendt som København V, har de sidste mange år oplevet en kæmpe renæssance og er nu et af Københavns mest hippe områder, både hvad angår attraktioner, spisesteder, cafér og at bo.
Vesterbro er tidligere kendt som et “red light district” og arbejderkvarter, men er vokset langt fra denne opfattelse i dag. Du kan altså med god ro i maven, vælge at bosætte dig i en skøn lejebolig på Vesterbro, uden at skulle bekymre dig om området.
Som nævnt, er Vesterbro et af Københavns mest hippe kvarterer, og blev faktisk tilbage i 2014 nr. 4 på Thillists top 10-liste over de mest hippe steder i verden at bo. Du bør derfor vælge at bo på Vesterbro, hvis du holder af at være opdateret på de nyeste trends og aktivt bruger byen.

Vesterbro ligger centralt i København og begynder lige bag ved Københavns Hovedbanegård, der er det største knudepunkt for offentlig transport i hele København. Her har du mulighed for at tage både tog, bus og metro til hele landet samt Sverige inden for kort tid.
Når du vælger at bo på Vesterbro i en lejelejlighed fra City Apartment, kan du desuden nyde godt af at være i gåafstand til centrum samt i cykelafstand til det meste af København.

Vesterbrogade strækker sig fra Københavns Hovedbanegård og langt gennem hele Vesterbro. Det er en trafikeret vej, men med plads til alle. Du finder derfor også både caféer, barer, shopping, indkøb, designerbutikker, vintage butikker og andre små perler gemt hist og pist på gaden, samt de tilstødende gader.

Udover de mange shoppingmuligheder, så finder du også flere kunstgallerier, som fx Galleri Bo Bjerggaard og V1 Gallery, men du finder også historiske monumenter, som eksempelvis de enorme elefant statuer ved Carlsberg bryggeriet. Her kan du desuden nyde godt af rundvisninger og smagsprøver.
En lejebolig på Vesterbro fra City Apartment er derfor et godt valg, hvis du elsker at bruge byen og nyde godt af alle de mange fordele, store som små, som Vesterbro byder på.

Skoler, børnehaver og vuggestuer på Vesterbro

Der findes mange gode institutioner og skoler i nærområdet, så du kan roligt vælge at bo i en City Apartment lejebolig på Vesterbro.

Hvis du har et lille barn i vuggestuealderen, kan du let finde en institution i dit nærområde. Der findes mange vuggestuer på Vesterbro, men langt størstedelen er integrerede institutioner, hvilket betyder, at der er både vuggestue og børnehave under samme tag.
Dette betyder også, at der er nogenlunde lige mange vuggestuer og børnehaver på Vesterbro. Der findes enkelte børnehaver på Vesterbro, der ligger for sig selv.

Fordelen ved at der findes mange integrerede institutioner på Vesterbro er at det er let tilgængeligt. Det er let at hente og aflevere barnet, og barnet slipper desuden for at skulle skifte institution, men forbliver samme sted, hvor der er trygt og der allerede er spirende venskaber.

Selvom Vesterbro ligger meget centralt og midt i storbyen, så er det muligt at finde mange forskellige skoler i området. De fleste skoler på Vesterbro er placeret spredt ud over hele bydelen, hvilket betyder, at der altid vil ligge en skole i nærområdet, når I vælger at bo i lejebolig på Vesterbro fra City Apartment.
Hvis du søger en privatskole på Vesterbro, kan du med fordel undersøge følgende:

 • Børneuniversitetet
 • Mariendalfriskole

Det er også muligt at finde en international skole på Vesterbro, nemlig European School Copenhagen.

Caféer og restauranter på Vesterbro

Du er kommet i himlen, hvis du elsker gode spisesteder og samtidig vælger at bo i en lejebolig på Vesterbro.
Kødbyen er et must, hvis du elsker at spise og nyde lækker mad. Disse restauranter på Vesterbro byder på alt mellem nyt nordisk og international mad, så du kan smage dig gennem verden. Prøv fx disse restauranter på Vesterbro i Kødbyen:

 • Gorilla
 • El Barrio
 • Hija de Sanchez
 • Kødbyens Fiskebar
 • Magasasa
 • Mother
 • Noho
 • Paté Paté
 • Warpigs

Kødbyen er dog ikke det eneste sted med spisesteder på Vesterbro. På Værnedamsvej finder du nemlig ikke kun en hyggelig gade, men også mange franske restauranter. Det er et sandt paradis med gourmet, bistro og specialbutikker med fokus på mad og vin.

De mange caféer på Vesterbro byder på spændende kaffe og specielle bryggemetoder, så du kan nyde kaffens aroma og smag fuldt ud.

Parkering Vesterbro

Vesterbro bærer præg af at være centralt placeret og de kan derfor forventes, at der i myldretiden også kan være svært at finde en parkeringsplads. Det er dog langt fra umuligt.

Vesterbro er opdelt i to forskellige parkeringszoner; grøn og blå. Det er dyrere at holde i den grønne parkeringszone, frem for den blå, men der er tale om betalingsparkering begge steder.

Det er også muligt at finde et parkeringshus på Vesterbro. Her kan bl.a. nævnes Europark P-hus, Matthæusgade P-hus og DGI Byens parkeringshus på Vesterbro.

Hvis du bor på Vesterbro, kan du desuden ansøge om en beboerlicens på Københavns kommunes hjemmeside.